Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοικτά και το μεσημέρι το εστιατόριο DB.one στην Γλυφάδα που αποκτά όλο και περισσότερο φανατικούς θαυμαστές

Ανοικτά και το μεσημέρι, όλες τις ημέρες της εβδομάδος, θα είναι στο εξής το εστιατόριο DB.one, που άνοιξε τις πόρτες του την περασμένη Άνοιξη και φαίνεται να έχει κερδίσει την καρδιές και την εκτίμηση, όλων εκείνων που είναι λάτρεις της ποιότητας στο φαγητό.

Η νέα άφιξη στη Γλυφάδα, το εστιατόριο DB.one, που  μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να αποκτήσει σταθερούς θαυμαστές, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του και υποδέχεται το κοινό καθημερινά από τη 13:00 το μεσημέρι έως και τη 01:00 το βράδυ!

Με τις εξαιρετικές κοπές κρεάτων, τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς, το εστιατόριο DB.οne υπόσχεται να χαρίσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, είτε πρόκειται για lunch είτε για dinner.  Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, με μοναδικό design, αξεπέραστες γεύσεις και άψογο service, η εμπειρία που προσφέρει είναι αξεπέραστη!

Με πρωτότυπα κοκτέιλ και μία μοναδική λίστα κρασιών το εστιατόριο DB.one μας περιμένει καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 το μεσημέρι έως τη 01:00 το βράδυ, στην οδό Κύπρου 65, στη Γλυφάδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα