Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Ουρές χιλιομέτρων τα οχήματα

Απίστευτη υπομονή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, με την κίνηση να γίνεται ώρα με την ώρα χειρότερη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας υπήρξαν τις απογευματινές ώρες δύο τροχαία. Το πρώτο έγινε στο ύψος της Λένορμαν με ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου και το δεύτερο στο ύψος της Μεταμόρφωσης με μικροεκδορές σε ένα άτομο.

Ειδικότερα στα «κόκκινα» είναι αυτή την ώρα ο Κηφισός, καθώς έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα μετά από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στο ύψος της Λένορμαν.

Σύμφωνα με το skai.gr ο Κηφισός έχει παραλύσει στην άνοδο μετά από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων λίγο πριν την Λένορμαν και υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων στο σημείο.

Τα τροχαία που έγιναν στον Κηφισό είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν «ουρές» πολλών χιλιομέτρων με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το ύψος της Εκάλης και να καταλήγει στο ύψος του Ρέντη.

Την ίδια ώρα κίνηση σημειώνεται και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Αττική Οδό.

Δείτε στο χάρτη την κίνηση λίγο μετά τις 19.00

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα