Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

DB.one: Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων

Πριν από 7 περίπου μήνες το DB.one ήρθε να φέρει κάτι νέο στο χώρο της εστίασης για την περιοχή της Αθήνας και ειδικά των Νοτίων Προαστείων,  προσφέροντας υψηλής ποιότητας απολαύσεις στους απαιτητικούς λάτρεις του κρέατος. Βασική επιδίωξη ήταν και παραμένει το εστιατόριο να αναδειχθεί  σε δημοφιλή προορισμό για το αθηναϊκό κοινό, κάτι που στο σύντομο αυτό διάστημα δείχνει να το έχει επιτύχει ενώ ταυτόχρονα δεν σταματά να εξελίσσεται.

Ο chef Ulash Tunc και η ομάδα του, υποσχέθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου στη Γλυφάδα, ότι οι πελάτες του DB.one θα αποκομίσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείρισή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας καθώς και από τις fusion επιλογές του μενού. Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει ποιοτικές επιλογές βελτιώνοντας την παρεχόμενη εμπειρία με σεβασμό στις επιταγές της αγοράς και του κοινού.

Κοπές κρεάτων από Ιαπωνία, Αυστραλία και ΗΠΑ

Χαρακτηριστικό του DB.one, που υπαγορεύει άλλωστε και το moto του “The place to meat”, είναι οι κοπές κρεάτων που προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής. «Το κοινό σταδιακά εκπαιδεύεται σε αυτή την κουζίνα και εξοικειώνεται με τις κοπές που προσφέρουμε», αναφέρει ο σεφ Ulash Tunc ενώ συμπληρώνει «ότι η Ελλάδα αποτελεί μια αποδοτική επιλογή για επιχειρηματικά εγχειρήματα».

Οι πρώτες ύλες να προέρχονται από Αυστραλία, Αμερική και Ιαπωνία, το DB.one υπόσχεται premium ποιότητας πιάτα για τους λάτρεις του κρέατος. Τα πιάτα συνοδεύονται από μια πλούσια ποικιλία κρασιών που συμπληρώνουν ιδανικά το μενού του εστιατορίου. «Έχουμε συνολικά 150 ετικέτες κρασιού. Περίπου 50-60 από αυτές είναι ελληνικές, ενώ οι υπόλοιπες προέρχονται από Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Αργεντινή, Νότια Αφρική κ.λπ.», σημειώνει ο Ulash Tunc.

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 έως τη 01:00, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται για εταιρικά γεύματα και ιδιωτικά δείπνα ενώ τους τελευταίους μήνες έχει καθιερωθεί live show με ιδιαίτερες μουσικές και ήχους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 17:00.

Το DB.one απασχολεί μέχρι σήμερα 25 εργαζομένους και επιδιώκει την αριθμητική ενίσχυση του προσωπικού προσφέροντας επιπλέον θέσεις εργασίας. Στον σχεδιασμό της ομάδας του chef Ulash Tunc, είναι η επέκταση εντός κι εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με τον chef Ulash Tunc, το αθηναϊκό κοινό έχει υποδεχτεί θερμά το νέο αυτό εγχείρημα στον κλάδο της εστίασης, με τους επισκέπτες να αυξάνονται συνεχώς. Το καλοκαίρι το εστιατόριο «δούλεψε» αρκετά καλά με τους ξένους τουρίστες, ενώ τη δεδομένη χρονική περίοδο υποστηρίζεται από Έλληνες επισκέπτες.

business lunches στο DB.one

Το τελευταίο διάστημα το εστιατόριο προσφέρει και τη δυνατότητα πραγματοποίησης business lunches. Μάλιστα, για τις ανάγκες του εταιρικού δείπνου ή του ιδιωτικού event το εστιατόριο προσφέρει συγκεκριμένες επιλογές set menu και αναλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης τη δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων πιάτων με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε επαγγελματία που οργανώνει το δείπνο. Φυσικά διαθέτει και το σύνολο των επιλογών του υπάρχοντος μενού του.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ