Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αποφυλακίζεται η Πόλα Ρούπα - Οι όροι που της έθεσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Εκτός φυλακής θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα η Πόλα Ρούπα με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Θήβας που έκανε δεκτή την αίτηση της για υφ' όρων απόλυση.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα από τις φυλακές Θήβας όπου κρατείται καταδικασμένη για υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου στην Πόλα Ρούπα επιβάλλονται για την αποφυλάκιση της οι περιοριστικοί όροι τής απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, εκτός Αθηνών, που δήλωσε ότι θα διαμένει.

Η Πόλα Ρούπα είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος το 2014, για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τον Απρίλιο του 2021 η ποινή της μειώθηκε σε έξι χρόνια και τρεις μήνες.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ