Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Εντοπίστηκε το «μαύρο» κουτί του Intercity στα συντρίμμια των βαγονιών

Εντοπίστηκε το «μαύρο κουτί» της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, παρασύροντας στον θάνατο 57 ανθρώπους. 

Το «μαύρο κουτί» βρέθηκε στα συντρίμμια των βαγονιών που φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι Λάρισας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.grέχει υποστεί τόσο μεγάλες φθορές, που είναι αμφίβολο ότι θα μπορέσουν να αντληθούν πληροφορίες για το δυστύχημα από αυτό. 

Υπενθυμίζεται πως από το σημείο της σύγκρουσης είχε βρεθεί το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας, με αυτό της επιβατικής να αναζητείται. 

Τεχνικοί από τη Γένοβα και την Αθήνα που εξέτασαν το «μαύρο κουτί» δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία, καθώς είχε υποστεί ζημιά από τη σύγκρουση.

Οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται, με πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση, σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα της τραγωδίας. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ