Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό - Τι θα γίνει με τα δρομολόγια

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα  σταματούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ
Πηγή: Eurokinissi

Πιλοτική αλλαγή στα δρομολόγια του μετρό δοκιμάζει αυτές τις μέρες η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) εφαρμόζοντας ουσιαστικά μια ...γραμμή μέσα στη γραμμή 3 με συχνότερα δρομολόγια στο τμήμα Αιγάλεω – Εθνική Αμυνα και μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στους τερματικούς σταθμούς Δημοτικό Θέατρο και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Στα πρότυπα της μεθόδου των «εσωτερικών δρομολογίων» που ήδη εφαρμόζονται για το Αεροδρόμιο, η εταιρία δοκιμάζει πιλοτικά χθες και σήμερα δρομολόγια σε μικρότερο μήκος της γραμμής επιχειρώντας να ενισχύσει το τμήμα Αιγάλεω – Δημοτικό Θέατρο που εμφανίζει τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση. Να σημειωθεί ότι η γραμμή 3 αν και τερματίζει στο Αεροδρόμιο, εκεί φτάνει ο ένας στους δύο συρμούς με τους υπόλοιπους να τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Πρακτικά διευρύνεται στα 5 από 4 λεπτά η χρονοαπόσταση από τους τερματικούς σταθμούς της Γραμμής 3 (Δημοτικό Θέατρο και Δουκίσσης Πλακεντίας), ενώ παράλληλα στο πρόγραμμα θα εισέρχονται «εμβόλιμοι» συρμοί στο τμήμα Αιγάλεω – Εθνική Άμυνα (ανά δύο τρένα κορμού).

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ