Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

#Καμία Μόνη: Το βίντεο της δράσης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών από το Betsson Foundation και την ΑΕΚ BETSSON BC

Το Betsson Foundation για ακόμη μια φορά στηρίζει ενεργά το γυναίκειο φύλο, κάτι που έχει αποδείξει έμπρακτα από την χορηγία της στην ομάδα polo γυναικών, την Άλιμος Ν.Α.Σ. Betsson, καθώς και με την πετυχημένη συνεργασία που έχει εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια με τον Σ.Ε.Γ.Ε.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στον αγώνα της ΑΕΚ BETSSON BC με τον ΠΑΟΚ, το Betsson Foundation μαζί με την ΑΕΚ BETSSON BC και τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την έμφυλη βία, «Όταν μιλάς, δεν είσαι ποτέ μόνη!».

Προς τιμή των γυναικών, η είσοδος ήταν δωρεάν για όλες ενώ σχολεία, ιδρύματα και ακαδημίες έδωσαν το παρόν και το γήπεδο γέμισε χρώμα από ροζ μπαλόνια με το μήνυμα «Καμία Μόνη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την δράση στον αγώνα ΑΕΚ BETSSON – ΠΑΟΚ.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ