Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Νεφώσεις, βροχές και αφρικάνικη σκόνη από τα νότια

Καιρός: Αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες στα Δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, 6 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα κάνουν και την εμφάνισή τους στα βόρεια ορεινά, ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης από τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

«Με άστατο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, καθώς καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βροχές στο Αιγαίο και την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα. Ενώ προς τις βραδινές ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού, μιας και οι νοτιάδες θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ ισχυρούς βοριάδες», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, καθώς και πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν την εμφάνισή τους νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές το βράδυ. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ