Νέα
  • ΓΔ: 1455.48 +0.03%
  • Τζίρος: 109,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο League Cup - Διασωληνωμένος αστυνομικός από επίθεση οπαδών

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού΄με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ διεκόπη οριστικά μετά τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν έξω απ' το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Χούλιγκαν επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με μολότοφ και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο έγινε αποπνικτική. Οι διαιτητές αρχικά διέταξαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια προκειμένου να προστατευτούν οι παίκτες.

Ωστόσο, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε, το απαιτούμενο χρονικό όριο που έδωσαν οι διαιτητές έληξε και ως εκ τούτου ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή του ντέρμπι, η τύχη του οποίου θα αποφασιστεί απ' τη διοργανώτρια αρχή.

Το ματς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» βρισκόταν στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το πρώτο με 25-19. Οι Πράσινοι προηγούνταν 17-10, όταν στις κερκίδες υπήρξε κινητοποίηση λόγω της οσμής των δακρυγόνων καθώς έξω απ' το κλειστό υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως περίπου 150 άτομα που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν με μολότοφ και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αφού η φωτοβολίδα (πιθανότατα ναυτική) τον χτύπησε σε κεντρική αρτηρία στον μηρό. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και έχει διασωληνωθεί. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ