Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το DB.one προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και γαστρονομίας

Το DB.one, που αποτελεί τον πλέον δημοφιλή προορισμό στη Γλυφάδα, φιλοξενεί μια σειρά από live performances, συνδυάζοντας την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει με εκλεπτυσμένα ακούσματα.

Κάθε εβδομάδα το εστιατόριο DB.one προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές, όπου το σαξόφωνο και το βιολί πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που «ταξιδεύει» το κοινό με τις γεύσεις και τα μουσικά ακούσματα. Διάσημοι σαξοφωνίστες και βιολιστές με τις μελωδίες τους συνοδεύουν ιδανικά τις άριστες γεύσεις του μενού που επιμελείται καθημερινά ο σεφ, Ulash Tunc. Οι επισκέπτες του DB.one έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν στον όμορφα διακοσμημένο χώρο του εστιατορίου και να χαλαρώσουν με τις νότες του βιολιού και του σαξοφώνου.

Η πρωτοβουλία αυτή, που πλέον έχει καθιερωθεί, αναδεικνύει τη δέσμευση του DB.one, στην παροχή υπηρεσιών που ξεχωρίζουν και δημιουργούν μια εντυπωσιακή συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας και γαστρονομίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ