Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάταξη «ανατροπή» στο ΕΣΥ: «Ελευθέρας» στους γιατρούς του δημοσίου να εργάζονται όποτε θέλουν στον ιδιωτικό τομέα

Τα πάνω - κάτω στο ΕΣΥ αναμένεται να φέρει νέα διάταξη που ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας για τους γιατρούς του δημοσίου. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του ethnos.gr η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχεδιάζει την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος, δίνοντάς τη δυνατότητα στους γιατρούς του ΕΣΥ να απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα όποτε το επιθυμούν αρκεί να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο δημόσιο σύστημα.

Θα μπορούν δηλαδή όπως περιγράφουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του ethnos.gr να εργάζονται στις ελεύθερες ώρες τους στο ιδιωτικό τους ιατρείο, σε ιδιωτικές κλινικές είτε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, χωρίς περιορισμούς. Κάτι που άλλωστε προβλεπόταν και στον πολυσυζητημένο νόμο Γκάγκα, απλά η διαφορά είναι ότι ο νόμος περιόριζε το ιδιωτικό έργο σε 2 φορές την εβδομάδα, ενώ πλέον με τη νέα διάταξη που ετοιμάζεται, δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ