Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστά σχολεία σε 8 δήμους της Αττικής αύριο

Σύμφωνα με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπάρχει επικοινωνία με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη σε 8 δήμους της Αττικής. Τα σχολεία θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση.

Οι δήμοι της Αττικής, στους οποίους τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας Avgi και θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση είναι τα εξής:

  1. Μάνδρας-Ειδυλλίας,
  2. Φυλής,
  3. Αχαρνών,
  4. Διονύσου,
  5. Κηφισιάς,
  6. Ωρωπού,
  7. Πεντέλης και
  8. Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Ο δήμος Φυλής ανακοινώνει ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του χιονιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες , για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των Βαθμίδων δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί, το δημοτικό Ωδείο και όλες οι αθλητικές – εκπαιδευτικές δομές του δήμου Φυλής.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά το τέλος της σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, και των δημάρχων των περιοχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας Avgi, που αναμένεται να πλήξει εντός των επόμενων ωρών την Αττική.

Στον κεντρικό και νότιο τομέα της Αττικής θα παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία.

Κλειστά σχολεία σε Εύβοια και Βοιωτία 

Με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου το δημοτικό σχολείο του Αγίου Πέτρου της Κυνουρίας, λόγω του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας Avgi, που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

Παράλληλα οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα ανοίξουν στις 10:00 πμ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ