Νέα
  • ΓΔ: 1496.07 +0.29%
  • Τζίρος: 13,16 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές και ισχυρούς βοριάδες

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Για σήμερα, 10 Μαρτίου προβλέπονται τοπικές βροχές στα βορειδυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, βόρεια και τα κεντρικά, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά από τις απογευματινές ώρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας χώρας να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα βόρεια σε βόρειους 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

«Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας. Σήμερα, πρώτα στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα δυτικά κεντρικά και βόρεια περιμένουμε βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται προς το Αιγαίο καθώς θα πηγαίνουμε προς το βράδυ. Παράλληλα οι νοτιάδες θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ ισχυρούς βοριάδες», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 17βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια του νομού. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ