Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εμπειρία αισθήσεων θα προσφέρει το DB.one για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα νότια προάστια γίνονται η καρδιά του έρωτα καθώς το DB.one, το αγαπημένο steakhouse της Γλυφάδας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό για μια αξέχαστη βραδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μια εμπειρία αισθήσεων σχεδιάζει να προσφέρει το DB.one σε όσους το επιλέξουν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live μουσικές μελωδίες με τη φωνή της ταλαντούχας τραγουδίστριας Nadine. Την όμορφη ατμόσφαιρα θα πλαισιώσουν οι γευστικές προτάσεις του σεφ, Ulash Tunc, δημιουργώντας μία συνολική εμπειρία διασκέδασης. Από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο κι από τις μουσικές επιλογές μέχρι την προσεγμένη διακόσμηση, όλα συνηγορούν σε μια ατμοσφαιρική βραδιά για τους ερωτευμένους.

Το DB.one ως σύγχρονη επιχείρηση, επιδιώκει να προσφέρει στο ευρύ κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου που αναδεικνύει εξαιρετικά τον συνδυασμό της υψηλής γαστρονομίας και των εκλεπτυσμένων μουσικών απολαύσεων. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ