Νέα
  • ΓΔ: 1473.31 +1.43%
  • Τζίρος: 115,72 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Νεκροί τρεις εργαζόμενοι σε ναυτιλιακή εταιρεία - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Πηγή: Eurokinissi

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 10.20 το πρωί ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ, και άρχισε να πυροβολεί.

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ