Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν με προβλήματα τα απογευματινά χειρουργεία: 41 χειρουργικά τραπέζια κλειστά και μισό προσωπικό στην Αττική

Μέσα σε ένα άκρως εξασθενημένο και απαρχαιωμένο σύστημα υγείας, με ελλείψεις και κλειστές χειρουργικές αίθουσες θα επιχειρήσει το υπουργείο Υγείας τον Μάρτιο να ξεκινήσει τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή στα νοσοκομεία.

Τα μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας βρίθουν προβλημάτων και δυσλειτουργιών, ενώ οι ελλείψεις προσωπικού και υποδομών εξακολουθούν να αποτελούν τα μεγαλύτερα αγκάθια. Γι’ αυτό και αποτελεί απορίας άξιον πώς θα προστατευτούν τα πρωινά δωρεάν χειρουργεία, όταν οι χειρουργικές αίθουσες σε μεγάλο βαθμό, δεν λειτουργούν καν σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι χαρακτηριστικό με βάση τις επίσημες καταγραφές που έγιναν στα 24 νοσοκομεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας ότι 41 χειρουργικά τραπέζια, ποσοστό 23,98%, είναι παντελώς κλειστά στα 24 νοσοκομεία της Αθήνας, σε ένα σύνολο 130 αιθουσών που λειτουργούν.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ