Νέα
  • ΓΔ: 1484.06 +0.46%
  • Τζίρος: 106,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απογευματινά χειρουργεία: Ανατροπή με τις αμοιβές των γιατρών - Προς αυτοτελή φορολόγηση 20%

Μειωμένη φορολόγηση αναμένεται να έχουν τα απογευματινά χειρουργεία για τους γιατρούς του ΕΣΥ, αφού χαρακτηρίζονται ως «ιδιωτικό έργο» και οι κρατήσεις θα κινούνται στο 20%, αν δοθεί το πράσινο φως από το υπουργείο Οικονομικών, όπως τονίζουν αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr.

Συγκεκριμένα μία νέα διευκόλυνση φαίνεται ότι προσθέτει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στα απογευματινά χειρουργεία σχετικά με τις αμοιβές που θα λαμβάνουν οι γιατροί που θα συμμετέχουν στον νέο θεσμό. Στόχος να είναι πιο ελκυστικές οι αμοιβές ώστε να συμμετάσχουν περισσότεροι. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει εντάξει στην υπουργική απόφαση που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, τον τρόπο φορολόγησης των αμοιβών των γιατρών που θα συμμετέχουν στα απογευματινά χειρουργεία.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ