Νέα
  • ΓΔ: 1378.95 -0.15%
  • Τζίρος: 17,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα Παιδιού : Τελευταία ευκαιρία για αιτήσεις - Κλείνει στις 12 Μαρτίου η πλατφόρμα

ΟΠΕΚΑ
Πηγή: Eurokinissi

Κλείνει προσωρινά στις 12 Μαρτίου και ώρα 18.00 η πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της πληρωμής της 1ης Δόσης 2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, τελευταία ημέρα του μήνα ως είθισται άλλωστε, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ.

Καλούνται επομένως όσοι δεν έχουν υποβάλλει ή δεν έχουν οριστικοποιήσει την αίτησή τους θα πρέπει να το πράξουν άμεσα ώστε να τους χορηγηθεί το επίδομα Παιδιού.

Για να χορηγηθεί το επίδομα Α21, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το Επίδομα Παιδιού μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.

Όλες οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ για το Επίδομα Παιδιού

Οι ημερομηνίες πληρωμής του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ για το 2021 είναι οι παρακάτω:

  • Στις 31 Μαρτίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο και όλους όσους θα υποβάλουν αίτηση έως τα μέσα Μαρτίου.
  • Δεύτερη δόση: Στις 31 Μαΐου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η δεύτερη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.
  • Τρίτη δόση: Στις 31 Ιουλίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τρίτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.
  • Τέταρτη δόση: Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
  • Πέμπτη δόση: Στις 30 Νοεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
  • Έκτη δόση: Πριν από την Πρωτοχρονιά αναμένεται να καταβληθεί η τελευταία και έκτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ