Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοικητές Νοσοκομείων: Eρχονται οι γραπτές εξετάσεις - Πότε θα διοριστούν

Στα θρανία οι υποψήφιοι Διοικητές Νοσοκομείων και Διοικητές των ΥΠΕ. Στο τέλος του μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις για τους διοικητές των νοσοκομείων που επιδιώκουν να λάβουν μια θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στις 30 και 31 Μαρτίου ορίστηκαν και επισήμως από το ΑΣΕΠ τα τεστ δεξιοτήτων τόσο για τους διοικητές νοσοκομείων όσο και για τους υποψήφιους διοικητές των υγειονομικών περιφερειών, αφού τα τεστ θα είναι ενιαία. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τις 8 το πρωί για δύο ημέρες, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα γράψουν ανά ομάδες με βάση την αλφαβητική σειρά των ονομάτων τους. Η διαδικασία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι όπου και θα συγκεντρωθούν τα στελέχη από όλη τη χώρα. Θα ακολουθήσουν  οι προσωπικές συνεντεύξεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα θρανία θα καθίσουν τόσο νέοι υποψήφιοι όσο και μεγαλύτερα άτομα. Μάλιστα, με βάση τις πληροφορίες του ethnos.gr, αρκετοί ξεπερνούν την 7η δεκαετία της ζωής τους, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για το περιβόητο brain regain.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ