Νέα
  • ΓΔ: 1437.72 +1.20%
  • Τζίρος: 64,38 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ 03/04 έως το πρωί 04/04

Πηγή: Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό λόγω εργασιών συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/04.

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

1. Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/04, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:
• Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του Kόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
• Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του Kόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων και κατόπιν μέσω του συνδετήριου κλάδου του Kόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/04, η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Μαραθώνος (κόμβος 15) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στον κόμβο 12 (Λ. Πεντέλης), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν δωρεάν από τον σταθμό διοδίων στο ρεύμα προς «Μαρκόπουλο», και στη συνέχεια να εξέλθουν στην έξοδο 15 προς «Λ. Μαραθώνος – Λ. Μεσογείων».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ