Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Extra πληρωμές από το Δημόσιο στις εταιρείες για καθυστερήσεις σε έργα

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους διεκπεραίωσης των απαλλοτριούμενων εκτάσεων. Όπως προκύπτει μάλιστα από την πορεία ορισμένων μεγάλων έργων, η Πολιτεία φαίνεται ότι συστηματικά καθυστερεί τις πληρωμές με μερίδα των κατασκευαστικών ομίλων να προχωρεί στις αποζημιώσεις για τις απαλλοτριώσεις αναμένοντας στη συνέχεια τη δική τους πληρωμή από το Δημόσιο προκειμένου να μην παραταθεί περαιτέρω η ολοκλήρωση των έργων.

Το ζήτημα έθιξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης τόσο στην ομιλία του κατά την παράδοση του νότιου τμήματος του Ε65 όσο και στο περιθώριο της εκδήλωσης. ιλώντας στην τελετή των εγκαινίων, ο κ. Περιστέρης μίλησε για απαλλοτριώσεις που εκκρεμούν στο βόρειο τμήμα του Ε65, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ