Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα (vid)

καιρός
Πηγή: Eurokinissi

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται για αύριο Καθαρά Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι βροχές, οι ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Καθαρά Δευτέρα, χαλώντας τα όποια πλάνα για πέταγμα χαρταετού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του Open TV,  Κλέαρχο Μαρουσάκη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχουμε βροχές.  Παράλληλα σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, αναμένονται διαδοχικές και επικίνδυνες κακοκαιρίες την επόμενη εβδομάδα. 

«Το χειμωνιάτικο πρόσωπό του μας δείχνει σήμερα ο καιρός με τους βοριάδες να κυριαρχούν και τα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους χαμηλά στη βόρεια Ελλάδα αλλά και να φτάνουν μέχρι και την Πάρνηθα στο νομό Αττική και αλλάζουν σημαντικά τον καιρό από τις 10 Μαρτίου και για το δεύτερο δεκαήμερο», αναφέρει ο κ. Μαρουσάκης.

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα, θα επικρατήσουν πολύ ενισχυμένοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα φτάνουν κατά τόπους τα 8-9 μποφόρ. 

Δείτε την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο 00:24:30

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ