Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Επιμένουν οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Για σήμερα 16 Μαρτίου, στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις βραδινές ώρες - κυρίως στα Δωδεκάνησα - θα ενταθούν.

Παράλληλα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενίσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Επιπλέον χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και παγετός θα εμφανιστεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

«Σιγά - σιγά το κύμα κακοκαιρίας θα περιοριστεί στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές βορειοδυτικές κατευθύνσεις με εντάσεις στα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα δεν έχει σοβαρές μεταβολές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπεται σχετικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν πυκνές νεφώσεις που βαθμιαία θα εξασθενούν. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ