Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Από την ερχόμενη Δευτέρα και η γραμμή 17 θα εξυπηρετείται από ηλεκτρικά λεωφορεία

ΟΑΣΘ, Ηλεκτρικό λεωφορείο

Από την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και η γραμμή 17 του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Ν. Σ. Σταθμός θα εξυπηρετείται από ηλεκτρικά λεωφορεία. Έτσι πλέον από τη Δευτέρα οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται από ηλεκτρικά λεωφορεία θα είναι τέσσερις, καθώς ήδη έχουν ενταχθεί στην ηλεκτροκίνηση οι γραμμές 21, 29 και 20 που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους, Πολίχνη – Αριστοτέλους και Μενεμένη - Αριστοτέλους, αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του σταθμού φόρτισης των λεωφορείων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του μέσα στον Ιούνιο. Ενδιάμεσα, λειτουργούν σταδιακά ομάδες φορτιστών, οι οποίοι είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αντίστοιχων εκείνων των λεωφορείων και είναι απολύτως λειτουργικοί.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, στα νέα οχήματα δεν έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, παρά μόνον μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων. Αυτό αποφασίστηκε διότι τους επόμενους μήνες ο ΟΑΣΘ θα περάσει σε ένα σύγχρονο σύστημα είσπραξης κομίστρου, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε ο εξοπλισμός θα είναι νέας τεχνολογίας, εύχρηστος και φιλικός στη χρήση. Μέχρι τότε, για να μετακινηθούν οι επιβάτες με τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα πρέπει να διαθέτουν είτε κάρτα απεριορίστων διαδρομών, είτε εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται σε περισσότερα από 800 σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ