Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαλάζιες σημαίες: Δεύτερη η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία - Οι καθαρότερες παραλίες

Το διεθνές βραβείο ποιότητας της Γαλάζιας Σημαίας για τη φετινή χρονιά κέρδισαν 625 Ελληνικές ακτές, 18 μαρίνες και 9 τουριστικά σκάφη. Σύμφωνα με τη φετινή λίστα, την οποία ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών, είναι για άλλη μια χρονιά περισσότερες από 600 κατατάσσοντας και φέτος την Ελλάδα στη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 52 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας παρατηρείται σταθερή ανοδική τάση με αύξηση των βραβευμένων ακτών κάθε χρόνο, ενώ η χώρα μας κατέχει το 15% των βραβευμένων διεθνώς ακτών.

Πρώτη η Χαλκιδική

Πρώτος νομός στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο νομός Χαλκιδικής, με 104 σημαίες και η Περιφέρεια της Κρήτης διατηρεί την πρώτη θέση με 146 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε συνολικά 4.252 ακτές, 733 μαρίνες και 141 τουριστικά σκάφη σε όλο τον κόσμο.

Η ετήσια αναγγελία των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών της χώρας μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην ακτή Ανάσταση Καλαμάτας, σε δύο φάσεις. Το πρωί πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην βραβευμένη παραλία, με τη συμμετοχή περισσότερων από εκατό παιδιών και εκπαιδευτικών από σχολεία της περιοχής. Τα παιδιά συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια και παρακολούθησαν ναυαγοσωστική επίδειξη από την Ναυαγοσωστική Σχολή AQUA RESCUE υπεύθυνη για την ναυαγοσωστική κάλυψη του Δήμου Καλαμάτας.

Το μεσημέρι ακολούθησε η δεύτερη φάση της εκδήλωσης, στο παραλιακό κατάστημα Thalassa που περιλάμβανε την ανακοίνωση των βραβευμένων ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών, παρουσία πολλών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του Τουρισμού.

 

 

Την εκδήλωση άνοιξαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education – FEE), Νίκος Πέτρου και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Το Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία»

Η «Γαλάζια Σημαία» είναι το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση μίας ακτής με τη «Γαλάζια Σημαία», είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτή να είναι «Εξαιρετική». Καμία άλλη διαβάθμιση της ποιότητας, ακόμα και «Καλή», δεν είναι αποδεκτή από το Πρόγραμμα. Η βράβευση έχει διάρκεια ενός έτους.

Πρέπει επιπλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα από τα συνολικά 33 κριτήρια για τις ακτές (38 για τις μαρίνες και 51 για τα σκάφη), τα οποία αφορούν καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη «Γαλάζια Σημαία» όταν επιλέγουν τους προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, ως εγγύηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρονται στην ακτή, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Αυτό το γνωρίζουν και το αξιολογούν όλοι οι διαχειριστές ακτών, Δήμοι, Ξενοδοχεία και Camping, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα εθελοντικά.

Το 2017 ξεκίνησε η εφαρμογή του Προγράμματος για τα τουριστικά σκάφη στη χώρα μας. Το Πρόγραμμα αφορά εταιρείες που διαχειρίζονται τουριστικά σκάφη και βραβεύονται για την αειφόρο διαχείριση τους, όταν συμμορφώνονται με 51 κριτήρια σε γενικές κατηγορίες, αλλά και με επιπλέον κριτήρια σε ειδικές κατηγορίες, όπως τα καταδυτικά σκάφη. Για το 2024, τρία νέα τουριστικά σκάφη εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα και έλαβαν τη βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας, αυξάνοντας τον αριθμό των τουριστικών σκαφών από τα έξι (6) στα εννέα (9).

Ιδρυτής και Διεθνής Συντονιστής του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education - FEE), που εδρεύει στη Δανία, με μέλη 82 χώρες από όλες τις ηπείρους. Εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), την παλαιότερη περιβαλλοντική οργάνωση εθνικής εμβέλειας της χώρας που συμπλήρωσε το 2021, 70 χρόνια αδιάλειπτης δράσης σε περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, σε προγράμματα προστασίας της φύσης, στην περιβαλλοντική εκπαίδευση με 3 Διεθνή δίκτυα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και στη γενικότερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.  (www.eepf.gr)

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διά της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, υποστηρίζει ενεργώς το Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών στις ακτές και μαρίνες και την προώθηση της περιβαλλοντικής εικόνας της χώρας μας. Το ΥΠΕΝ, δια της ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, συμμετέχει επίσης στην Εθνική Επιτροπή Κρίσεων (EEK) του Προγράμματος.

 

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2013 πρωτόκολλο συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού, επισφραγίζοντας και τυπικά τους κοινούς στόχους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Η εφαρμογή των κριτηρίων των δύο διεθνών προγραμμάτων αειφορικής διαχείρισης και ευαισθητοποίησης της ΕΕΠΦ που σχετίζονται άμεσα με τον τουρισμό (Γαλάζια Σημαία και Green Key για τουριστικά καταλύματα), διασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με βιώσιμες πρακτικές και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Το Υπουργείο Τουρισμού εκπροσωπείται στην ΕΕΚ, συμμετέχοντας ενεργά στην αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία».

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), υποστηρίζει το Πρόγραμμα και προτρέπει τους ΟΤΑ στην τήρηση της εφαρμογής των κριτηρίων του. Εκπροσωπείται επίσης στην ΕΕΚ.

Κριτήρια του Προγράμματος

Α. Καθαριότητα θάλασσας και ακτής

«Εξαιρετική» ποιότητα των υδάτων κολύμβησης που επιβεβαιώνεται με δειγματοληπτικούς ελέγχους όπως ορίζεται από την ενωσιακή και εθνική νομοθεσία.

Μη απόρριψη στην περιοχή βιομηχανικών και αστικών λυμάτων, χωρίς κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό.

Επαρκείς κάδοι απορριμμάτων, που να αδειάζονται σε τακτά διαστήματα καθώς και ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης.

Συνεχής, τακτικός καθαρισμός της ακτής από σκουπίδια, αποτσίγαρα κ.λπ.

Β. Οργάνωση ακτής

Συνεχής πληροφόρηση του κοινού για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης, με την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων των μικροβιολογικών αναλύσεων στον υποχρεωτικό πίνακα ανακοινώσεων της κάθε ακτής.

Σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης εξ ατυχήματος, με άμεση ενημέρωση του κοινού.

Απαγόρευση της κίνησης οχημάτων και μοτοποδηλάτων στην ακτή.

Απαγόρευση της ελεύθερης κατασκήνωσης.

Επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, με ελεγχόμενο σύστημα αποχέτευσης.

Γ. Ασφάλεια επισκεπτών

Παρουσία εκπαιδευμένων, πτυχιούχων ναυαγοσωστών σε υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη σχετική νομοθεσία, ή άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνο για περίπτωση ανάγκης, σωστικά εφόδια και πρώτες βοήθειες.

Προσβασιμότητα και παροχή υπηρεσιών για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Δ. Προστασία της φύσης και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Έντυπες πληροφορίες και οδηγίες συμπεριφοράς για την ακτή, καθώς και για  περιοχές με ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον, χλωρίδας και πανίδας, στον παράκτιο χώρο.

Οργάνωση δραστηριοτήτων από τον διαχειριστή της ακτής, που να επιβεβαιώνουν και να υλοποιούν το ενδιαφέρον του για το φυσικό περιβάλλον της ακτής και την ανάγκη προστασίας του.

Υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τους επισκέπτες της ακτής.

Διαδικασία υλοποίησης του Προγράμματος

Η ΕΕΠΦ αποστέλλει στους διαχειριστές ακτών και μαρινών, παλαιούς και νέους υποψήφιους, τις αιτήσεις που πρέπει να επιστραφούν σε τακτή προθεσμία.

Μετά τον έλεγχό τους οι αιτήσεις προωθούνται στην ΕΕΚ, στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των: Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Υγείας, Διεύθυνσης Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (εκπρόσωπος της Διεθνούς Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας στην Ελλάδα), Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ΜΚΟ Αρχέλων, εθελοντών αξιολογητών ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών.

Η ΕΕΚ εξετάζει τις αιτήσεις και συντάσσει έκθεση με την οποία διαβιβάζει την πρότασή της, με τα στοιχεία των ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών που θεωρεί άξιες βράβευσης, στη Διεθνή Επιτροπή Κρίσεων (ΔΕΚ), με έδρα τη Δανία, η οποία και μόνη αποφασίζει για τις βραβεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Στη ΔΕΚ συμμετέχουν εκπρόσωποι του Προγράμματος Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού (WTO), της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστών (ILSE), της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Ακτών (ΕUCC)  και του Διοικητικού Συμβουλίου του FEE. 

Η Διεθνής Επιτροπή Κρίσεων εξετάζει με τη σειρά της τις εκθέσεις και προτάσεις που της διαβιβάζονται από τους εθνικούς χειριστές και αποφασίζει τελεσίδικα για τις βραβεύσεις.

Οι ακτές που έχουν βραβευθεί για τη συμμετοχή τους την προηγούμενη χρονιά, ξεκινούν να ετοιμάζουν την ακτή τους στις αρχές του Ιουνίου. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα, αφού ετοιμάσουν την ακτή τους, να παραλάβουν και αναρτήσουν τη Γαλάζια Σημαία έως την 1η Ιουλίου. Δεν μπορούν όμως να την αναρτήσουν εάν δεν έχουν και τα αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων των νερών για την ακτή τους.

Αξιολογητές από τον Εθνικό Χειριστή, αλλά και τον Διεθνή Συντονιστή, επισκέπτονται, πολλές φορές απροειδοποίητα, τις βραβευμένες ακτές της χώρας μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου και μαρίνες σε όλη τη διάρκεια του έτους και ελέγχουν αν τηρούνται τα κριτήρια του Προγράμματος.

Προβλήματα ή παραλείψεις που εντοπίζονται κατά την επιθεώρηση γνωστοποιούνται στον διαχειριστή ώστε να αντιμετωπιστούν. Σε περίπτωση σημαντικού προβλήματος απαιτείται από τον Εθνικό Χειριστή η απόσυρση της Γαλάζιας Σημαίας για χρονικό διάστημα 3 ως 15 ημερών, και μέχρι την αντιμετώπισή του, με υποχρεωτική αντίστοιχη πληροφόρηση για το γεγονός στον Πίνακα Ανακοινώσεων. Σε περίπτωση σοβαρής παράλειψης, με εντολή του Εθνικού Χειριστή αποσύρεται οριστικώς η Γαλάζια Σημαία και η ακτή αφαιρείται από τους πίνακες βραβευμένων ακτών. Επισκέπτες των ακτών που εντοπίζουν προβλήματα συχνά αναφέρονται στον Εθνικό Χειριστή, αλλά και απ’ ευθείας στο Διεθνή Συντονιστή.

Έλεγχος της ποιότητας των Νερών Κολύμβησης

Η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης παρακολουθείται κάθε χρόνο από τις Διευθύνσεις Υδάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και τη Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ, μέσω δειγματοληψιών ελέγχου που γίνονται από διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) εργαστήρια.

Το ΥΠΕΝ δημιούργησε το «Μητρώο Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης», που αποτελεί υποχρέωση της χώρας μας βάσει της ενωσιακής νομοθεσίας, παρακολουθώντας συστηματικά τις ακτές που συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό λουομένων, παρουσιάζουν οικολογικό, κυρίως, αλλά και αισθητικό ενδιαφέρον ή δέχονται έντονες περιβαλλοντικές πιέσεις. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ελέγχου της ποιότητας των υδάτων συνδυάζονται στο Μητρώο με την κατάσταση της ακτής και, μέσω της διαδικασίας αυτής, αποδίδεται ο επίσημος χαρακτηρισμός της ποιότητας των υδάτων σε εθνικό επίπεδο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Κατά την εφαρμογή του προγράμματος παρακολούθησης τηρούνται οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2006/7/ΕΚ «σχετικά με τη διαχείριση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης», όπως αυτή εναρμονίστηκε στην εθνική νομοθεσία με την ΚΥΑ υπ’ αριθ. Η.Π. 8600/416/E103/23.2.2009 (ΦΕΚ Β΄ 356/2009). Τα στοιχεία του Μητρώου αποστέλλονται κάθε χρόνο υποχρεωτικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με το άρθρο 14 της ως άνω ΚΥΑ. Η ετήσια έκθεση δημοσιεύεται στον ιστότοπο www.bathingwaterprofiles.gr.

Οι βραβευμένες ακτές, μαρίνες και σκάφη της Ελλάδας

Π.Ε. ΕΒΡΟY [1]

 

Δήμος Αλεξανδρούπολης

 

Δημοτική Πλαζ Αλεξανδρούπολης

 

Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ [4]

 

Δήμος Κομοτηνής

 

Αρωγή

 

Μέση

 

Φανάρι/Camping

 

Φανάρι/Ιουλία

 

Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ [4]

 

Δήμος Αβδήρων

 

Άβδηρα/Πόρτο Μόλο

 

Λεύκιππος

 

Μάνδρα

 

Μυρωδάτο

 

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ [10]

 

Δήμος Νέστου

 

Αμμόγλωσσα Κεραμωτή/Ammos beach

 

Αμμόγλωσσα Κεραμωτή/Paralia Beach

 

Δήμος Καβάλας

 

Μπάτης

 

Περιγιάλι

 

Τόσκα/Tosca Beach

 

Δήμος Παγγαίου

 

Αμμόλοφοι

 

Νέα Ηρακλείτσα

 

Νέα Πέραμος

 

Σαρακήνα

 

Οφρύνιο/Τούζλα

 

Π.Ε. ΘΑΣΟΥ [5]

 

Δήμος Θάσου

 

Θάσος Πόλη/Λιμανάκι

 

Μακρύαμμος

 

Πευκάρι 2/Alexandra Beach

 

Πρίνος Δασύλιο 2/Ilio Mare Beach

 

Χρυσή Αμμουδιά/Golden Beach Camping

 

Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ [13]

 

Δήμος Βόλβης

 

Ασπροβάλτα

 

Νέα Βρασνά

 

Παραλία Βρασνών

 

Πόρτο Φίνο

 

Σερραϊκή Ακτή

 

Σταυρός Ανατολική

 

Σταυρός Δυτική

 

Σταυρός Κεντρική

 

Δήμος Θερμαϊκού

 

Αγ. Τριάδα/ΠΙΚΠΑ

 

Μηχανιώνα-Τουρμπαλί

 

Νέοι Επιβάτες

 

Περαία-Κοχύλι

 

Περαία-Πλατεία Μνήμης

 

Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ [95]

 

Δήμος Αριστοτέλη

 

Αγ. Παύλος/Alexandros Palace Hotel

 

Αλυκές

 

Ιερισσός/ Δημοτική 1

 

Ιερισσός/ Δημοτική 2

 

Ιερισσός/ Δημοτική 3

 

Κάμπος

 

Καμπούδι 1/Ακτή Ουρανούπολη

 

Καμπούδι 2/Θεοξένια

 

Καμπούδι 3/Άκραθως

 

Κομίτσα

 

Mount Athos Ιερισσού

 

Νέα Ρόδα 2

 

Ολυμπιάδα

 

Ουρανούπολη 1/Xenia Ouranoupolis

 

Ουρανούπολη 2/Eagles Palace

 

Ουρανούπολη 3/Aristoteles

 

Πόρτο Άγιο/Agionissi Resort

 

Δήμος Σιθωνίας

 

Αρμενιστής

 

Ελαιών

 

Ελιά 2/Anthemus

 

Ελιά/Acrotel

 

Καλογριάς

 

Κουτλουμουσίου

 

Λαγομάνδρα/Lagomandra Beach Hotel

 

Λιβροχιό 1

 

Μακριά Λαγκάδα/Porfi Beach

 

Μαρμαράς

 

Νικήτη 2

 

Παράδεισος

 

Πλατανίτσι

 

Πόρτο Καρράς 1/Κόχη

 

Πόρτο Καρράς 2/Σιθωνία Μελίτων

 

Σαλονικιού

 

Σάρτι 1

 

Συκιά

 

Τορώνη

 

Δήμος Πολυγύρου

 

Γερακινή

 

Γερακινή/Ikos Olivia

 

Καλύβες

 

Μεταμόρφωση

 

Σαργκάνι/Blue Dolphin

 

Ψακούδια Ανατολικά

 

Ψακούδια Δυτικά

 

Δήμος Κασσάνδρας

 

Άθυτος/Afitis Hotel

 

Άθυτος/Βάρκες

 

Ελάνη

 

Καλλιθέα/Άμμων Ζευς

 

Καλλιθέα-Δημοτικό Αναψυκτήριο

 

Κάνιστρο/Miraggio

 

Κοινοτική Πλαζ Νέας Σκιώνης

 

Κρυοπηγή 2/Alexander Τhe Great Beach Hotel

 

Κρυοπηγή 4/Kassandra Palace

 

Κρυοπηγή Δημοτικό Αναψυκτήριο

 

Λουτρά Αγίας Παρασκευής

 

Μένδη Καλάνδρα

 

Μόλα Καλύβα

 

Παλιούρι Κάνιστρο

 

Πευκοχώρι Yalla-Flegra

 

Πευκοχώρι-Fyki Beach

 

Πολύχρονο 3

 

Πολύχρονο/Azur Hotel

 

Πολύχρονο-Cocones Beach

 

Ποσείδι/Possidi Holidays Resort

 

Ποσείδι Pohonda

 

Ποσείδι Κέντρο

 

Ποσείδι/Cocus

 

Ποσείδι-Αιγαιοπελαγήτικα

 

Σάνη 2/Sani Beach

 

Σάνη 3/Sani Club

 

Σάνη Αστερίας

 

Sani Dunes

 

Σίβηρη Κέντρο

 

Φούρκα

 

Χανιώτη 1

 

Χανιώτη 3/Domes Noruz Kassandra

 

Δήμος Νέας Προποντίδας

 

Βεργιά

 

Γεωπονικά-Μυκονιάτικα

 

Διονυσίου

 

Ελαιώνας/Ikos Oceania

 

Μουριές

 

Νέα Ηράκλεια

 

Νέα Ηράκλεια-Σαχάρα

 

Νέα Καλλικράτεια

 

Νέα Μουδανιά

 

Νέα Πλάγια

 

Νέα Ποτίδαια Προποντίδας

 

Νέα Ποτίδαια/Portes Beach

 

Νέα Ποτίδαια-Ανατολικά Διώρυγας Τορωναίου

 

Πορταριά

 

Πόρτες/Portes Lithos

 

Ρόα/Pomegranate wellness spa & Potidea palace

 

Σωζόπολη Κέντρο

 

Σωζόπολη/Ναυτίλος

 

Τρίγλια

 

Φλογητά

 

Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ [13]

 

Δήμος Κατερίνης

 

Καλλιθέα

 

Καλλιθέα/Mediterranean Village

 

Κορινός

 

Ολυμπιακή Ακτή

 

Παραλία

 

Περίσταση

 

Δήμος Δίου-Ολύμπου

 

Βαρικό

 

Λεπτοκαρυά

 

Λιτόχωρο

 

Νέοι Πόροι

 

Ν.Παντελεήμονας-Σκοτίνα

 

Πλάκα

 

Πλαταμώνας

 

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ [3]

 

Δήμος Τεμπών

 

Νέα Μεσάγγαλα 1

 

Νέα Μεσάγγαλα 2

 

Νέα Μεσάγγαλα 3

 

Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ [12]

 

Δήμος Βόλου

 

Αγριά/Valis Resort

 

Αλυκές

 

Αμαρυλλίδος

 

Αμφανών

 

Άναυρος

 

Θωμάς Σουτραλί Αγριάς

 

Καρνάγιο

 

Κριθαριά

 

Νέα Αγχίαλος

 

Πλάκες

 

Πλατανίδια

 

Χρυσή Ακτή Παναγιάς

 

Π.Ε. ΣΠΟΡΑΔΩΝ [17]

 

Δήμος Σκιάθου

 

Αγ. Παρασκευή-Πλατανιάς

 

Αμπελάκια/Elivi

 

Ασέληνος

 

Αχλαδιές

 

Βασιλιάς

 

Βρομόλιμνος

 

Γούρνες Ελιά

 

Καναπίτσα

 

Κουκουναριές

 

Μάραθα/Skiathos Palace Hotel

 

Μεγάλη Αμμος

 

Μεγάλη Μπανάνα/Elivi

 

Μικρή Μπανάνα/Elivi

 

Τζανεριά

 

Τρούλος

 

Δήμος Σκοπέλου

 

Αντρίνα/Adrina Beach

 

Αντρίνα/Adrina Resort

 

Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ [7]

 

Δήμος Στυλίδας

 

Γλύφα

 

Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου

 

Καμένα Βούρλα/Mitsis Galini

 

Δήμος Λοκρών

 

Βλυχάδα

 

Λιβανάτες 1/Κυανή

 

Λιβανάτες 2/Σχοινιάς

 

Λιβριχιό

 

Σκάλα Αταλάντης

 

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ [14]

 

Δήμος Δωρίδος

 

Αγ. Νικόλαος

 

Βάθη

 

Γλυφάδα

 

Ερατεινή

 

Μαραθιάς

 

Μοναστηράκι

 

Σεργούλα

 

Σκάλωμα

 

Χιλιαδού

 

Δήμος Δελφών

 

Άγιοι Πάντες

 

Βραχάκια

 

Καλαφάτης

 

Μαϊάμι

 

Τροκαντερό-Αγκάλη

 

Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ [2]

 

Δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας

 

Αγ. Ισίδωρος

 

Δήμος Τανάγρας

 

Πλάκα Δηλεσίου

 

Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ [6]

 

Δήμος Χαλκιδέων

 

Αλυκές Δροσιάς

 

Αστέρια Χαλκίδας

 

Λευκαντί

 

Δήμος Καρύστου

 

Venus

 

Κοκκίνι

 

Κρεμάλα

 

ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ [17]

 

Δήμος Μαραθώνος

 

Μπρεξίζα

 

Σχινιάς/Καράβι

 

Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος

 

Διασταύρωση

 

Λίμνη

 

Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

 

Αυλάκι

 

Δήμος Λαυρεωτικής

 

1ο Λιμανάκι Δασκαλειό Κερατέας/Solo Pino

 

Δήμος Σαρωνικού

 

Λαγονήσι 1-Grand Beach/Grand Resort Lagonissi

 

Λαγονήσι 2-Mediterraneo/Grand Resort Lagonissi

 

Λαγονήσι 3-Κοχύλια/Grand Resort Lagonissi

 

Μαύρο Λιθάρι/EverEden Beach

 

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

 

Αστέρας Βουλιαγμένης/Astir Beach Vouliagmenis

 

Βούλα Α

 

Βουλιαγμένη

 

Δήμος Γλυφάδας

 

Γλυφάδα

 

Γλυφάδα Α

 

Γλυφάδα Β

 

Δήμος Αίγινας

 

Αγ. Μαρίνα

 

 

Image removed.

παραλία Ελλάδα (AP)

 

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ [15]

 

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

Λουτράκι-Μπούτσι/Poseidon Resort

 

Λουτράκι 1

 

Λουτράκι 2

 

Πευκάκια-Άγιοι Θεόδωροι

 

Δήμος Κορινθίων

 

Αλμυρή

 

Καλάμια

 

Κόρφος

 

Λέχαιο

 

Ποσειδωνία

 

Δήμος Βέλου-Βόχας

 

Βραχάτι

 

Κοκκώνι

 

Δήμος Σικυωνίων

 

Πευκιάς

 

Δήμος Ξυλοκάστρου?- Ευρωστίνης

 

Δερβένι

 

Ξυλόκαστρο-Πευκιάς

 

Συκιά

 

Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ [4]

 

Δήμος Ναυπλιέων

 

Καραθώνα

 

Κονδύλι

 

Πλάκα

 

Τολό

 

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ [4]

 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

 

Άγιος Ανδρέας

 

Ατσίγγανος

 

Καλλιστώ

 

Ξηροπήγαδο

 

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ [7]

 

Δήμος Μονεμβασιάς

 

Αρχάγγελος

 

Μεγάλη Άμμος

 

Μονεμβασιά

 

Νεάπολη

 

Πλύτρα-Παχιάμμος

 

Πορί

 

Τηγάνια

 

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ [9]

 

Δήμος Καλαμάτας

 

Ανατολική Καλαμάτα 1/Ανάσταση

 

Ανατολική Καλαμάτα 2-Τέρμα Ναυαρίνου

 

Βέργα-Αλμυρός

 

Δυτική Καλάματα-Παραλία Κορδία

 

Μικρή Μαντίνεια

 

Δήμος Μεσσήνης

 

Μπούκα

 

Δήμος Πύλου-Νέστορος

 

Γιάλοβα/Mandarin Oriental-Costa Navarino

 

Γιάλοβα/W-Costa Navarino

 

Δήμος Τριφυλίας

 

Dunes Beach-Costa Navarino

 

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ [8]

 

Δήμος Πύργου

 

Σκαφιδιά/Aldemar

 

Δήμος Ήλιδας

 

Κουρούτα

 

Δήμος Πηνειού

 

Αρκούδι

 

Βαρθολομιό

 

Γλύφα

 

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Κάστρο-Χρυσή Ακτή 2/Robinson Kyllini Βeach

 

Λουτρά Κυλλήνης 1/ Grecotel Olympia Oasis

 

Λουτρά Κυλλήνης 2/Grecotel La Riviera

 

Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ [2]

 

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

 

Καλογριά/Kalogria Beach

 

Λακκόπετρα/Lakopetra Beach

 

Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ [2]

 

Δήμος Ναυπακτίας

 

Κάτω Βασιλική

 

Κρυονέρι

 

Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ [7]

 

Δήμος Πρέβεζας

 

Κανάλι

 

Κυανή

 

Μέγα Άμμος

 

Μονολίθι

 

Πλατάνια

 

Δήμος Πάργας

 

Αμμουδιά

 

Βάλτος/Parga Beach Resort

 

Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ [22]

 

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

 

Canal d’Amour

 

Αλμυρός/Grecotel Costa Botanica

 

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

 

Αγία Αικατερίνη

 

Αγ. Γόρδιος/La Grotta Verde

 

Αίολος/Aeolos Beach Resort

 

Αλυκές Ποταμού/Louis Kerkyra Golf

 

Γλυφάδα/Domes of Corfu

 

Δασιά/Ikos

 

Δασιά/Ikos Odisia

 

Δαφνίλα/Eva

 

Δαφνίλα/Grecotel Daphnila Bay Dassia

 

Έρμονες

 

Κανόνι

 

Κομμένο/Corfu Imperial

 

Κοντόγιαλος/Pelekas Monastery

 

Κοντόκαλι/Kontokali Bay Resort

 

Μπενίτσες

 

Δήμος Νότιας Κέρκυρας

 

Άγιος Ιωάννης Περιστερών/Marbella Corfu

 

Ίσσος/Labranda Sandy Beach Resort

 

Κάβος/Capo di Corfu

 

Μωραΐτικα/Delfinia Hotels

 

Μωραΐτικα/Domes Miramare Corfu

 

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ [2]

 

Δήμος Λευκάδας

 

Αη Γιάννης

 

Λευκάδα-Γύρα

 

Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ [1]

 

Δήμος Ιθάκης

 

Πόλη-Τα Δεξιά

 

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ [16]

 

Δήμος Αργοστολίου

 

Άβυθος

 

Αϊ Χέλης

 

Άμμες

 

Αράγια Πόρου

 

Λουρδάς

 

Μακρύς Γιαλός

 

Μεγάλη Άμμος

 

Μπούκα Γραδάκια

 

Πλατύς Γιαλός

 

Σκάλα 1

 

Σκάλα 2

 

Δήμος Ληξουρίου

 

Ξι

 

Πετανοί

 

Λέπεδα

 

Δήμος Σάμης

 

Αντίσαμος

 

Μύρτος

 

Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ [7]

 

Δήμος Ζακύνθου

 

Αλυκανάς 1

 

Αλυκές 1

 

Κατραγάκι/Eleon Grand Resort

 

Μπανάνα Βασιλικού

 

Μπούκα

 

Τσιλιβί

 

Ψαρού

 

Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ [38]

 

Δήμος Καντάνου-Σελίνου

 

Γραμμένο

 

Παχειά Άμμος

 

Σούγια

 

Χαλίκια

 

Δήμος Κισσάμου

 

Καστέλι/Μαύρος Μόλος-Πλάκα

 

Δήμος Πλατανιά

 

Κολυμβάρι/Euphoria Resort

 

Πλατανιάς Λιμανάκι/Porto Platanias Beach

 

Πλατανιάς/Γερανιώτης

 

Ραπανιανά/Cavo Spada

 

Δήμος Χανίων

 

Αγ. Απόστολοι 1

 

Αγ. Απόστολοι 2

 

Αγ. Μαρίνα/Santa Marina

 

Αγ. Ονούφριος

 

Αγία Μαρίνα/Almira Beach

 

Βλητές

 

Καλαθάς

 

Καλαμάκι

 

Κλαδισός/Domes Zeen Chania

 

Μαράθι

 

Νέα Χώρα

 

Σταλός

 

Σταυρός

 

Χρυσή Ακτή

 

Δήμος Αποκορώνου

 

Αλμυρίδα

 

Γεωργιούπολη/Corissia Hotels

 

Γεωργιούπολη/Corissia Princess

 

Γεωργιούπολη/Fereniki Beach Hotels & Resorts

 

Καβρός/Anemos

 

Καβρός/Eliros Mare

 

Καβρός/Georgioupolis Resort

 

Καβρός/La Mer Resort

 

Καβρός/Mythos Palace

 

Καβρός/Pepper sea club hotel

 

Καλύβες Ξυδά

 

Κυανή

 

Μαϊστράλι

 

Περαστικός/Mare Monte

 

Περαστικός/Pilot Beach

 

Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ [22]

 

Δήμος Ρεθύμνης

 

Αδελιανός Κάμπος A/Aquila Rithymna Beach

 

Αδελιανός Κάμπος/Caramel Boutique

 

Πηγιανός Κάμπος/Amira Luxury Resort

 

Πηγιανός Κάμπος/Grecotel White Palace

 

Πλατανιάς Β/Minos Mare Resort

 

Ρέθυμνο 1/Aquila Porto Rethymno

 

Ρέθυμνο 1/Ilios beach

 

Ρέθυμνο 1/Kriti beach

 

Ρέθυμνο 2/Pearl Βeach

 

Ρέθυμνο 4-Μυσσίρια/Creta Palace

 

Ρέθυμνο/Ικόνες

 

Σκαλέτα/Creta Star

 

Σκαλέτα/Rethymno Mare

 

Δήμος Μυλοποτάμου

 

Λιανός Κάβος Λαυρίς/Iberostar Creta Panorama

 

Λιανός Κάβος/Creta Marine

 

Πάνορμο Λίμνη/Grecotel Club Marine Palace

 

Δήμος Αγίου Βασιλείου

 

Αγ. Γαλήνη/Ύστερο Βαρκοτόπι

 

Αγ. Παύλος

 

Πλακιάς

 

Πλακιάς/Alegria Beach Resort

 

Ροδάκινο

 

Σούδα

 

Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ [35]

 

Δήμος Μαλεβιζίου

 

Αμμουδάρα 1/Agapi Beach

 

Αμμουδάρα 4/Candia Maris

 

Αμμουδάρα/Atlantica Akti Zeus

 

Αμμουδάρα/Dessole Dolphin Bay

 

Αμμουδάρα/Enorme Teatro Beach

 

Αμμουδάρα/Lifestyle Beach

 

Ελληνοπεράματα/Apollonia Beach

 

Μαδέ/Athina Palace

 

Φόδελε/Fodele Beach Hotel

 

Δήμος Χερσοννήσου

 

Αγ. Γεώργιος 1/Aldemar Knossos Royal

 

Αγ. Γεώργιος 2-Παναγία ρύζι /Annabelle Beach Resort

 

Αγ. Γεώργιος 3/Mitsis Cretan Village

 

Αγ. Γεώργιος 3/Mitsis Royal Mare

 

Αγ. Δημήτριος/Alexander Beach

 

Αγία Πελαγία-Μενόπετρα/Akrogiali Beach

 

Αμνισός/Pnoe Breathing Life

 

Αμνισός/Unique Blue Resort

 

Ανισσαράς/Lyttos Beach

 

Ανισσαράς/Mitsis Selection Laguna

 

Δράπανος/Nana Golden Beach, Nana Princess

 

Εσταυρωμένος/Arina Beach Hotel

 

Καστρί/Creta Maris

 

Κλωντζάνη/Enorme Ammos Beach

 

Κλωντζάνη/Sirens Hotels

 

Κοκκίνη Χάνι/Knossos Beach

 

Κοκκίνη Χάνι/Mitsis Rinela

 

Κοκκίνη Χάνι/Themis Beach

 

Λιμένας Χερσονήσου 1/AKASHA Beach Hotel & Golden Beach

 

Λιμένας Χερσονήσου 5/Silva Beach Hotel

 

Ποταμός Α

 

Ποταμός/Cretan Malia Park

 

Σαραντάρι

 

Δήμος Φαιστού

 

Καλοί Λιμένες

 

Κόκκινος Πύργος

 

Μάταλα

 

Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ [50]

 

Δήμος Αγίου Νικολάου

 

Αγ. Νικόλαος 1/St. Nicolas Bay

 

Αγ. Νικόλαος 2/Minos Palace

 

Αγ. Νικόλαος 3/Minos Beach

 

Αγ. Παντελεήμονας

 

Αλμυρός

 

Αμμος / Μαρίνα

 

Αμμος/Δημοτική

 

Αμμουδάρα

 

Αμμούδι/Niko Seaside Resort-MGallery

 

Δρήρος/Domes of Elounda

 

Ελούντα /Porto Elounda

 

Ελούντα 1/Elounda Blu

 

Ελούντα/Elounda Mare

 

Καραβοστάσι

 

Κιτροπλατεία

 

Μιραμπέλλο/Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

 

Πηγαϊδάκια Ελούντας/Elounda Village

 

Πήλος/Istron Bay

 

Πλάκα/Blue Palace

 

Πόρος 1/Elounda Bay Palace

 

Πόρος 2/Elounda Beach

 

Σπηλιάδα/Kalimera Kriti

 

Σχίσμα

 

Χαβάνια 1/Candia Park Village

 

Χαβάνια 2

 

Δήμος Σητείας

 

Ανάληψη

 

Βάι/Φοινικόδασος

 

Βουρλιά

 

Κάτω Ζάκρος

 

Κουρεμένος

 

Λιμανάκι

 

Σητεία 1/Γαλλικό

 

Σητεία 1-Γαλλικό/Sitia Beach

 

Χιόνα

 

Δήμος Ιεράπετρας

 

Αγία Φωτιά

 

Γρα Λυγιά

 

Ιεράπετρα 1-Δημοτική

 

Ιεράπετρα 2/Δημοτική

 

Ιεράπετρα/Enorme Santanna Beach

 

Καθαράδες/Numo Ierapetra

 

Καθαράδες/Ostria Resort

 

Κακή Σκάλα/Avra Palm

 

Κοινοτική Πλαζ Μακρύγιαλου

 

Κουτσουνάρι 2/Kakkos Bay

 

Κουτσουνάρι/Coriva Beach-Pelagos Seaside

 

Κουτσουνάρι/Robinson Ierapetra

 

Κουτσουνάρι-Αγ.Ιωάννης/Sunshine Crete & Sunshine Crete Village

 

Λαγούφα/Μικρή Πόλη Κρήτη

 

Μακρύγιαλος-Λαγκούφα/Sunwing Makrigialos Beach

 

Μύρτος

 

Π.Ε. ΡΟΔΟΥ [54]

 

Δήμος Ρόδου

 

Αμμούδες Φαληράκι/Mitsis Selection Alila

 

Αμμούδες-Φαληράκι/ Elysium Resort

 

Αμμούδες-Φαληράκι/Rodos Palladium

 

Άντονι Κουίν

 

Αφάντου 2/Irene Palace

 

Αφάντου 2/Port Royal

 

Βλήχα/Lindos Grand Resort

 

Βληχά/Lindos Mare & Lindos Blu

 

Γαλούνι Κοκκινόγια/Boutique 5 Hotel

 

Γαλούνι Κοκκινόγια/Mayia Exclusive Resort

 

Γαλούνι Κοκκινόγια/Mitsis Rodos Village

 

Γαλούνι Κοκκινόγια/Princess Adriana Resort

 

Γεννάδι/Gennadi Grand Resort

 

Θεολόγος

 

Ιαλυσός/The Ixian Grand

 

Ιξιά/Rhodes Βay Ηotel

 

Καβουράκια/Ella Resorts

 

Καθαρά

 

Καλλιθέα

 

Κιοτάρι

 

Κιοτάρι 3/Rodos Princess Beach

 

Κιοτάρι Αγγελιένα 1

 

Κιοτάρι Αγγελιένα 2

 

Κολύμπια Α-Λιμανάκι/Atlantica Imperial

 

Κολύμπια/Mythos Beach

 

Κολύμπια/Μικρή Πόλη

 

Λαδικό

 

Λάρδος 1/Lindos Princess Beach

 

Λάρδος 3/Lindian Village

 

Λαχανιά/Atrium Prestige

 

Λίνδος/Aquagrand Beach

 

Μαντώματα

 

Μεγάλη Γη/Atlantica Dreams Resort

 

Μεγάλος Γιαλός - Λίνδος

 

Μικρός Γιαλός-Λίνδος

 

Πεύκοι-Λη

 

Πλημμύρι/Tui Magic Life Plimmiri by Atlantic

 

Ρένη

 

Ρένη 1/Sunwing Kallithea Beach

 

Ρένη Καλάθου/Atrium Palace

 

Στεγνά/Porto Angeli

 

Τραουνού

 

Τριάντα Β/Sun Beach Resort

 

Τριάντα/Electra Palace Resort

 

Φαληράκι 1/Esperides

 

Φαληράκι 2/Amada Colossos

 

Φαληράκι 3/Esperos Palace

 

Φαληράκι 4/Καλυψώ

 

Φαληράκι 5/Blue Sea

 

Φαληράκι 5/Epsilon

 

Φαληράκι Α

 

Φαληράκι Λιμανάκι

 

Φαληράκι-Καστράκι/Grecotel Lux Me Dama Dama

 

Ψάλτος/Mitsis Selection Lindos Memories

 

Π.Ε. ΚΩ [13]

 

Δήμος Κω

 

Άκρο Χελώνας/Robinson Club Daidalos

 

Βουνό/Mitsis

 

Γουρνιάτης/Atlantica Beach Resort Kos

 

Κέφαλος/Ikos Aria

 

Κρητικά-Atlantis Hotel

 

Λάμπη/Aqua Blu Hotel

 

Λάμπη/Blue Lagoon

 

Λάμπη/Pelagos Suites Hotel

 

Μαρμάρι/Caravia Beach

 

Μαρμάρι/Casa Paradiso

 

Μπαμιαλίκι/Astir Odysseus

 

Τρούλος/Neptune Hotels

 

Ψαλίδι/Mitsis Ramira

 

Π.Ε. ΑΝΔΡΟΥ [2]

 

Δήμος Άνδρου

 

Μύλος Όρμου Κορθίου

 

Δελαβόγια/Aneroussa Beach

 

Π.Ε. ΤΗΝΟΥ [1]

 

Δήμος Τήνου

 

Αγ. Φωκάς/Μαραθιά

 

Π.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ [1]

 

Δήμος Μυκόνου

 

Καλαφάτης/Aphrodite Beach Resort

 

Π.Ε. ΣΥΡΟΥ [6]

 

Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

 

Αγκαθωπές

 

Αζόλιμνος

 

Βάρη

 

Γαλησσάς

 

Κίνι

 

Φοίνικας

 

Π.Ε. ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ [4]

 

Δήμος Κέας

 

Γιαλισκάρι

 

Κούνδουρος

 

Οτζιάς

 

Ποίσσες

 

Π.Ε. ΠΑΡΟΥ [4]

 

Δήμος Πάρου

 

Λιβάδια

 

Λογαράς

 

Μάρπησσα/Χρυσή Ακτή

 

Πούντα

 

Π.Ε. ΝΑΞΟΥ [3]

 

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 

Αγία Άννα/Μάραγκας

 

Άγιος Γεώργιος

 

Άγιος Προκόπιος

 

Π.Ε. ΘΗΡΑΣ [9]

 

Δήμος Θήρας

 

Αγ. Γεώργιος

 

Βλυχάδα

 

Καμάρι 1

 

Καμάρι 2

 

Περίβολος

 

Περίσσα

 

Δήμος Ιητών

 

Μαγγανάρι

 

Μυλοπόταμος

 

Όρμος

 

Π.Ε. ΜΗΛΟΥ [3]

 

Δήμος Μήλου

 

Προβατάς

 

Δήμος Σίφνου

 

Καμάρες

 

Πλατύς Γιαλός

 

Π.Ε. ΣΑΜΟΥ [2]

 

Δήμος Ανατολικής Σάμου

 

Γλυκόριζα

 

Δόρυσσα/Ποτοκάκι

 

Π.Ε. ΧΙΟΥ [15]

 

Δήμος Χίου

 

Αγ. Παρασκευή

 

Αγ. Φωτεινή

 

Αγιάσματα

 

Άγιος Ισίδωρος

 

Γιόσωνας

 

Γωνιά

 

Δασκαλόπετρα

 

Δημοτική Πλαζ Χίου

 

Καρφάς

 

Κοντάρι

 

Κώμη

 

Λήμνος

 

Λιθί

 

Μέγας Λιμιώνας

 

Όρμος Λω

 

Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ [29]

 

Δήμος Μυτιλήνης

 

Αγ. Ισίδωρος

 

Άγιος Ερμογένης

 

Βοτσαλάκια - Σκάλα Νέων Κυδωνιών

 

Ευρειακή Γέρας

 

Κανόνι Θέρμης

 

Κράτηγος - 1η Καντίνα

 

Κράτηγος - 2η Καντίνα

 

Σκάλα Μυστεγνών

 

Ταρσανάς

 

Τάρτι

 

Τσαμάκια

 

Χαραμίδα

 

Δήμος Δυτικής Λέσβου

 

Άναξος

 

Βαθύ Κριτήρι

 

Βατερά

 

Γαβαθάς

 

Εφταλού/Αγ. Ανάργυροι

 

Κάγια

 

Καλό Λιμάνι

 

Μεντούσι

 

Μόλυβος

 

Νυφίδα

 

Πέτρα

 

Πλαζ Σιγρίου

 

Σκάλα Ερεσού

 

Σκάλα Καλλονής

 

Σκάλα Πολιχνίτου

 

Ταβάρι

 

Τσόνια

 

Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ [5]

 

Δήμος Λήμνου

 

Άγιος Ιωάννης

 

Εβγάτης-Ζεματάς

 

Θάνος

 

Πλατύ

 

Ρηχά Νερά

 


 

 

ΜΑΡΙΝΕΣ

 

Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ [3]

 

Δήμος Σιθωνίας

 

Μαρίνα Πόρτο Καρράς

 

Δήμος Κασσάνδρας

 

Μαρίνα Σάνη

 

Μαρίνα Miraggio

 

Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ [1]

 

Δήμος Σκύρου

 

Τουριστικό Καταφύγιο Λιναριάς Σκύρου

 

ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ [5]

 

Δήμος Λαυρεωτικής

 

Οlympic Μarine

 

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

 

Μαρίνα Αγ. Κοσμά

 

Δήμος Αλίμου

 

Μαρίνα Αλίμου

 

Δήμος Παλαιού Φαλήρου

 

Μαρίνα Φλοίσβου

 

Δήμος Πειραιώς

 

D-Marin Μαρίνα Ζέας

 

Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ [1]

 

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας

 

Μαρίνα Κλεοπάτρα

 

Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ [1]

 

Δήμος Πρέβεζας

 

Μαρίνα Πρέβεζας

 

Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ [2]

 

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

 

Μαρίνα Γουβιών

 

Μαρίνα Μπενιτσών

 

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ [1]

 

Δήμος Λευκάδας

 

Μαρίνα Λευκάδας

 

Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ [1]

 

Δήμος Αγ. Νικολάου

 

Μαρίνα Αγ. Νικολάου

 

Π.Ε. ΡΟΔΟΥ [1]

 

Δήμος Ρόδου

 

Μαρίνα Ρόδου

 

Π.Ε. ΚΩ [1]

 

Δήμος Κω

 

Μαρίνα Κω

 

Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ [1]

 

Δήμος Λέρου

 

Μαρίνα Λέρου

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

 

Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ [6]

 

Scorpion Yachting MCPY?/All Inblusive [6]

 

Sani Cat

 

Sani Grace

 

Sani Riva

 

Sani Swan

 

Sani Wind

 

Rivammos

 

Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ [2]

 

Γ. Λουμάκος ΙΚΕ (GENESEAS) [2]

 

Oaseas

Feeling Nauti

 

ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ [1]

 

Φραντζής Δημήτριος Αλέξανδρος (East Attica Cruises) [1]

 

Resalto

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ