Νέα
  • ΓΔ: 1418.79 +1.03%
  • Τζίρος: 59,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση σε Καθαρισμό Εθνικού Δάσους Σχινιά την Τετάρτη 5 Ιουνίου!

καθαρισμός

Η Transition Sports, εταιρεία διοργάνωσης αγώνων multisports, σε συνεργασία με το Moraitis Beach, σας προσκαλεί το πρωινό της Τετάρτης, 5 Ιουνίου, σε μία σημαντική οικολογική δράση: τον καθαρισμό μέρους του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά!

Πιστή στην ‘πράσινη’ συνείδησή της και στο σταθερό concept της βιωσιμότητας - ‘‘λιγότερο πλαστικό, περισσότερο πράσινο’’ - η εταιρεία μας είναι γνωστή για τη δραστηριότητά της με στόχο τη διάσωση του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερου κόσμου. Διοργανώνοντας συχνά ποικίλες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση, η Transition Sports επιδιώκει να ‘αφυπνίσει’ οικολογικά ακόμη και τις πιο μικρές ηλικίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην παραλία και το Εθνικό Πάρκο του Σχινιά, όπου λαμβάνουν χώρα οι περισσότερες αθλητικές της διοργανώσεις.

σχινιάς

Το Εθνικό Πάρκο του Σχινιά αποτελεί το σημαντικότερο παράκτιο οικοσύστημα της Αττικής και συγκαταλέγεται στις προστατευμένες περιοχές του Δικτύου Natura! Το παράλιο δάσος με τις κουκουναριές (Pinus Pinea) με τη χαρακτηριστική κόμη σε σχήμα ομπρέλας, και τα χαλέπια πεύκα (Pinus Halepensis) εκτείνεται σε μήκος 3,5 χλμ παράλληλα με την ομώνυμη παραλία με τους αμμοθίνες, χωρίζοντάς την από τον πλούσιο υδροβιότοπο πίσω του και συνθέτοντας ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, όπου το πράσινο της βλάστησης συνυπάρχει εντυπωσιακά με τα γαλάζια χρώματα της θάλασσας!

καθαρισμός σχινιά

Έτσι, στις 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει σ’ αυτήν την ευεργετική για τον τόπο μίνι εκστρατεία, αλλά και εμπειρία, μπορεί να έλθει στις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach, σε συνεργασία με το οποίο θα γίνει ο καθαρισμός στο δάσος του Σχινιά. Η δράση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Ο σκοπός είναι καλός και γι’ αυτό όλοι είναι καλοδεχούμενοι!

Transition Sports
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ