Νέα
  • ΓΔ: 1469.25 +0.37%
  • Τζίρος: 100,60 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2024: Ποιοι μπορούν να δώσουν τον Σεπτέμβριο

Μειώνεται η ύλη στις Πανελλήνιες
Μειώνεται η ύλη στις Πανελλήνιες / Πηγή: Intime

Επειδή στη ζωή τα απροσδόκητα γεγονότα δεν είναι λίγα, ο νομοθέτης έχει μεριμνήσει ώστε τουλάχιστον όσον αφορά στους υποψήφιους οι οποίοι δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις να μη χάσουν τη χρονιά τους εάν βρεθούν αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη δυσκολία. Έτσι στην περίπτωση σοβαρού λόγου υγείας ή θανάτου συγγενικού προσώπου ένα πριν από τις πανελλαδικές ή κατά τη διάρκεια αυτών, ένας υποψήφιος μπορεί να πάρει μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις, που διενεργούνται τον Σεπτέμβριο.

Οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα δώσουν εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα, που έχουν δηλώσει ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποια μαθήματα εξετάστηκαν αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να διακόψουν την προσπάθεια. Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις δεν έχουν δικαίωμα εισαγωγής σε Στρατιωτικές ή Αστυνομικές Σχολές ή σε Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ή στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ