Νέα
  • ΓΔ: 1469.25 +0.37%
  • Τζίρος: 100,60 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime: Κάνουν... βόλτα στη Θεσσαλονίκη και έρχονται και στην Αθήνα

Πηγή: Eurokinissi

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Lime, η μεγαλύτερη εταιρεία κοινόχρηστων ηλεκτρικών πατινιών σε διεθνές επίπεδο.

Τα πατίνια της βρίσκονται από την Τετάρτη (29/5) στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρίας, σύντομα θα ακολουθήσει η Αθήνα με την υπηρεσία να γίνεται διαθέσιμη στην αθηναϊκή Ριβιέρα τον επόμενο μήνα. Η εταρία είχε δραστηριοποιηθεί στη χώρα μας και στο παρελθόν, αλλά η λειτουργία της ήταν εξαιρετικά δυσχερής δεδομένου ότι από την Ελλάδα - όπως και από άλλες χώρες εκείνη την εποχή - έλειπε το θεσμικό πλαίσιο που θα καθόριζε την ασφαλή κυκλοφορία τους. Τη  χαριστική βολή στις διαδρομές με τα κοινόχρηστα πατίνια έδωσε η πανδημία του κορωνοιού. Η Lime ήταν η πρώτη από τις δύο εταιρίες μίσθωσης κοινόχρηστων πατινιών που αποχώρησε ήδη από το 2020 από την ελληνική αγορά, ενώ λίγο αργότερα τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει και η δεύτερη, η Hive.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ