Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Προβλέπονται τοπικές βροχές και ισχυροί άνεμοι

Καιρός - Meteo: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, 17 Μαρτίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

«Με άστατο καιρό θα κυλήσει και η Τετάρτη στη χώρα μας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένουμε βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα βαθμιαία θα υποχωρήσουν. Παράλληλα θα διατηρηθούν και σήμερα οι πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που πιθανότητα να εξελιχθούν σε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ