Νέα
  • ΓΔ: 1455.48 +0.03%
  • Τζίρος: 109,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Μεταξά - κορονοϊός: 24 εργαζόμενοι θετικοί στον ιό - Μόνο το 55% έχει εμβολιαστεί

Νοσοκομείο Μεταξά / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Ανησυχία έχει προκληθεί στο νοσοκομείο «Μεταξά» μετά από την διάγνωση αρκετών ογκολογικών ασθενών με κορονοϊό, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, Παύλου Σαρώφ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV.

Οπως ο ίδιος επισημαίνει, οι ασθενείς διαγνώστηκαν με τον ιό μόλις μπήκαν στο νοσοκομείο, πράγμα το οποίο σημαίνει πως μπορεί να κόλλησαν από τους συγγενείς τους έξω, ωστόσο με κάθε τρόπο πρέπει να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, για να μην υπάρξουν κι άλλα περιστατικά.

Για τους ασθενείς με Covid έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος στον έκτο όροφο του νοσοκομείου, ενώ όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Πρόβλημα ωστόσο αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός πως το προσωπικό που εργάζεται στο νοσοκομείο και μέχρι αυτή την ώρα έχει εμβολιαστεί ανέρχεται σε μόλις 55%. 

«Υπάρχουν κι αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε», είπε ο κ. Σαρώφ. Αυτή την ώρα στο νοσοκομείο «Μεταξά» υπάρχουν 24 θετικοί στον ιό εργαζόμενοι.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ