Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Εξαδάκτυλος: Είναι λάθος οι κινήσεις της κυβέρνησης προς τους ιδιώτες γιατρούς

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος / Πηγή: Eurokinissi - ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Αθανάσιος Εξαδάκτυλος / Πηγή: Eurokinissi - ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Για λάθος προσέγγιση στην αντιμετώπιση του ζητήματος των ιδιωτών γιατρών στην μάχη κατά της πανδημίας από την πολιτεία έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open και στη Φαίη Μαυραγάνη.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για μία σειρά από λάθος κινήσεις που δυσκολεύουν την προσπάθεια όσων εργάζονται όλο αυτό το διάστημα για να στηρίξουν την μάχη να κρατηθεί όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Χαρακτήρισε λάθος τον όρο «αρνούνται» για τη συστράτευση των ιδιωτών γιατρών, τονίζοντας ότι από την πλευρά τους συνεισφέρουν τα μέγιστα ώστε να κρατηθούν εκτός νοσοκομείων ασθενείς που δεν χρειάζεται να νοσηλευτούν στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, λειτουργούν ως «ανάχωμα» για τη δημόσια υγεία, προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική ροή ασθενών προς τα κρατικά νοσοκομεία.

Χαρακτήρισε λάθος τις  κινήσεις της κυβέρνησης και ιδιαίτερα τις απειλές περί επιστράτευσης των γιατρών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ