Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Για σήμερα 22 Μαρτίου, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ωστόσο, τα φαινόμενα από νωρίς το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα θα ενταθούν.

Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Παράλληλα ευνοείται και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα νότια, ενώ στα βορειοδυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

«Με κακοκαιρία θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Σήμερα, πρώτα στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο αναμένουμε βροχές πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές, όπου στα θαλάσσια τμήματα του νομού θα δυναμώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ