Νέα
  • ΓΔ: 907.55 +0.38%
  • Τζίρος: 4,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αλαν Μακόφσκι στο ΟΡΕΝ: Ο Ερντογάν επιχειρεί να προσεγγίσει τις ΗΠΑ μέσω Ουκρανίας

ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο κέντρο Αμερικανικής Προόδου και πρώην ανώτερο μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ, Άλαν Μακόφσκι, στο ΟΡΕΝ
Ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο κέντρο Αμερικανικής Προόδου και πρώην ανώτερο μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ, Άλαν Μακόφσκι, στο ΟΡΕΝ

Στην επιχείρηση προσέγγισης του Τζο Μπάιντεν από τον Ταγίπ Ερντογάν, παρά το μεγάλο αγκάθι των S-400, αναφέρεται ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο κέντρο Αμερικανικής Προόδου και πρώην ανώτερο μέλος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ, Άλαν Μακόφσκι, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Οπως τονίζει, οι ελιγμοί Ερντογάν, που χρησιμοποιεί για την ουκρανική κρίση, στοχεύοντας στο να λιώσει τον πάγο με τον Λευκό Οίκο, δεν έχουν πείσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Άλαν Μακόφσκι, μάλιστα, θεωρεί ότι οι ΗΠΑ έχουν έτοιμο σχέδιο σε περίπτωση στρατηγικού ρήγματος με την Τουρκία. Τότε, όπως υποστηρίζει, ο ρόλος της Ελλάδας αναβαθμίζεται σε νούμερο ένα παίκτη στην περιοχή.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ