Νέα
  • ΓΔ: 798.11 -2.44%
  • Τζίρος: 58,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

World Economic Forum: Γιατί ακύρωσε την ετήσια σύνοδο στη Σιγκαπούρη

World Economic Forum | Πηγή: AP Images

To World Economic Forum ακύρωσε την ετήσια σύνοδο που είχε προγραμματίσει φέτος τον Αύγουστο στη Σιγκαπούρη, επικαλούμενο μεταξύ άλλων την αβεβαιότητα από τις μεταλλάξεις του κορονοϊού.

«Δυστυχώς, οι τραγικές καταστάσεις που εκδηλώνονται σε γεωγραφικές περιοχές, οι αβέβαιες ταξιδιωτικές προοπτικές, οι διαφορετικές ταχύτητες των εμβολιαστικών προγραμμάτων και η αβεβαιότητα για τις νέες μεταλλάξεις συνδυάζονται για να καταστήσουν αδύνατη μία διεθνή σύνοδο ηγετών από τις επιχειρήσεις, την πολιτική και την κοινωνία όλου του κόσμου στην έκταση που είχε σχεδιαστεί», ανάφερε το WEF σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες αυξήθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στη Σιγκαπούρη, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να επιβάλει περιοριστικά μέτρα και να κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους στα σύνορα. 

Η επόμενη ετήσια σύνοδος του WEF θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Ο τόπος και ο χρόνος της θα καθοριστούν μετά από αξιολόγηση της κατάστασης αργότερα φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Φόρουμ.

Πριν από τον κορονοϊό, το WEF διοργάνωνε τις ετήσιες συνεδριάσεις του στο Νταβός της Ελβετίας.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ