Νέα
  • ΓΔ: 868.04 +0.03%
  • Τζίρος: 27,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνα: Ετήσια αύξηση 41,1% κατέγραψε το εξωτερικό εμπόριο της Περιφέρειας Κουανγκσί Τσουάνγκ

Το εξωτερικό εμπόριο της Αυτόνομης Περιφέρειας Κουανγκσί Τσουάνγκ στα νότια της Κίνας, κατέγραψε ετήσια αύξηση 41,1% στα 189,6 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 29,5 δισεκατομμύρια δολάρια) το πρώτο τετράμηνο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία των τοπικών τελωνείων.

Την ίδια περίοδο, οι εξαγωγές έφτασαν στα 104,51 δισεκατομμύρια γουάν, με ετήσια αύξηση 45,9%, ενώ οι εισαγωγές έφτασαν στα 85,09 δισεκατομμύρια γουάν, με αύξηση 35,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία των τελωνείων στην πρωτεύουσα της αναφερόμενης περιφέρειας, Νανίνγκ.

Το εμπόριο της Κουανγκσί με τις χώρες που συμμετέχουν στην παγκόσμια οικονομική και εμπορική πρωτοβουλία του Πεκίνου, Μία Ζώνη Ένας Δρόμος κατέγραψε ετήσια αύξηση 46,3% στα 104,73 δισεκατομμύρια γουάν.

Ο τομέας των ιδιωτικών επιχειρήσεων της αναφερόμενης περιοχής είχε μία δυναμική απόδοση, με τη συνολική αξία των εισαγωγών και εξαγωγών να καταγράφεται στα 121,92 δισεκατομμύρια γουάν, με ετήσια αύξηση 41,2%.

Στο επίπεδο των προϊόντων οι εξαγωγές και οι εισαγωγές μηχανολογικών και ηλεκτρικών ειδών αυξήθηκαν κατά 49% και κατά 45,6% αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ