Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Το... ηλεκτρικό σχέδιο της Renault για να αυξήσει το μερίδιό της

Πηγή: AP Images
Ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Luca de Meo / Πηγή: AP Images

Η Renault παρουσίασε την φιλόδοξη στρατηγική που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια για τα ηλεκτρικά οχήματα, με παραγωγές εκδόσεων εμβληματικών μικρών αυτοκινήτων του παρελθόντος, προκειμένου να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Luca de Meo, δήλωσε ότι θα λανσάρει 10 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2025 και ότι όλα τα ηλεκτρικά οχήματα θα αντιπροσωπεύουν έως και το 90% των μοντέλων της εταιρείας έως το 2030.

Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία στοιχηματίζει ότι μια ηλεκτρική έκδοση του κλασικού της συμπαγούς αυτοκινήτου, Renault 5, η οποία είχε διακοπεί τη δεκαετία του 1990, αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Το πρώτο από τα νέα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι το Megane hatchback που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ