Νέα
  • ΓΔ: 891.41 +0.46%
  • Τζίρος: 82,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τόκιο 2020: Ελλειψη testing kits στο Ολυμπιακό Χωριό

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 / Πηγή: AP
Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 / Πηγή: AP

Οι συνεχείς έλεγχοι για κορονοϊό στους αθλητές αποτελούν ένα θεμελιώδες προαπαιτούμενο για την κατά το δυνατόν ομαλή τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως οι Ιάπωνες διοργανωτές βρίσκονται μπροστά σε ένα απροσδόκητο πρόβλημα. Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας NHK, παρατηρείται έλλειψη στα απαραίτητα testing kits, με συνέπεια να μην εκτελείται το πρόγραμμα ημερήσιων ελέγχων στο Ολυμπιακό Χωριό, όπως προβλέπεται. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα (19/7), σύμφωνα με το NHK, καθώς την ημέρα εκείνη οι αθλητές που έφτασαν στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ελέγχθηκαν.

Από πλευράς οργανωτικής επιτροπής, επισημαίνεται ότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί έκτοτε, οι ομάδες έλαβαν τα απαραίτητα testing kits μετά από μία «μικρή διακοπή», όπως χαρακτηρίζεται. Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι αύριο Σάββατο (24/7) θα παραδοθεί στο Ολυμπιακό Χωριό μία μεγάλη παρτίδα kits, ώστε να συνεχιστεί χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα ελέγχων στους αθλητές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ