Νέα
  • ΓΔ: 834.83 -0.17%
  • Τζίρος: 41,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνα: Στην Ουχάν η Παγόσμια Διάσκεψη του 2021 για το ψηφιακό εμπόριο

Στην Ουχάν της Κίνας πραγματοποιείται η Παγκόσμια Διάσκεψη Ψηφιακού Εμπορίου (e shops) για το 2021, όπου αποτελεί πόλο έλξης για διπλωματικούς απεσταλμένους, εκπρόσωπους επιχειρηματικών ενώσεων από περίπου 100 χώρες και πάνω από 10.000 εμπόρους, ειδικούς και ακαδημαϊκούς.

Στη διάσκεψή θα τεθούν σε συζήτηση τα ζητήματα του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου και οι τρόποι περεταίρω ανάπτυξής του ενώ χιλιάδες εισαγόμενα προϊόντων από περισσότερες από σαράντα χώρες, εκτίθενται στη διάσκεψη.

Προιόντα από είδη διατροφής, ένδυσης και χειροτεχνίες φιλοξενούνται και εκτίθενται στη διάσκεψη που διοργανώνει η επαρχιακή διοίκηση της επαρχίας Χουμπέι και τη διεύθυνση εμπορίου της ομώνυμης επαρχίας.

Στην τελετή έναρξης, 15 πολύ γνωστές επιχειρήσεις και ιδρύματα από όλη την Κίνα, υπέγραψαν μία πρόταση για την υποστήριξη της κατασκευής ενός εθνικού κέντρου εφοδιαστικής υποστήριξης του εμπορίου στην Ουχάν.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ