Νέα
  • ΓΔ: 834.83 -0.17%
  • Τζίρος: 41,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

BlackRock: Κέρδη 1,69 δισ. δολαρίων το γ΄τρίμηνο του 2021 - 9,46 τρισ. δολάρια τα assets

BlackRock
BlackRock / Πηγή: AP Images

Κέρδη που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για το γ΄ τρίμηνο του 2021, παρουσίασε η Blackrock, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η βελτίωση της κερδοφορίας βοήθησε να αυξηθούν τα assets υπό διαχείριση, αυξάνοντας και τα έσοδα της εταιρείας από τις προμήθειες.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε το προηγούμενο τρίμηνο με 9,46 τρισ. δολάρια σε assets υπό διαχείριση, υψηλότερα από τα 7,81 τρισ. δολάρια το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Οι διαχειριστές assets έχουν επωφεληθεί από την αύξηση των χρηματιστηρίων παγκοσμίως τα τελευταία τρίμηνα, καθώς οι επενδυτές ποντάρουν σε κεφάλαια για να αξιοποιήσουν το άνοιγμα της οικονομίας μετά την πανδημία.

Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,69 δισ. δολάρια ή 10,95 δολάρια ανά μετοχή στο γ' τρίμηνο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, από τα 1,42 δισ. Δολάρια ή 9,22 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο η εταιρεία να ανακοινώσει κέρδη 9,35 δολαρίων ανά μετοχή.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ