Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ether: Σε νέο ιστορικό υψηλό στα 4.643 δολ - Ακολουθεί το ράλι του Bitcoin

Νέο ιστορικό υψηλό σημείωσε σήμερα το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, ακολουθώντας το ράλι του Bitcoin.

Σύμφωνα με το Reuters το Ether ενισχύθηκε έως τα 4.643 δολ στις συναλλαγές στην Ασία, με τα συνολικά του κέρδη του από την αρχή της εβδομάδας να ξεπερνούν πλέον το 10%.

Το νέο ρεκόρ του Ether ακολουθεί ένα ισχυρό ράλι για το Bitcoin, με το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως να σημειώνει στις 20 Οκτωβρίου νέο ιστορικό υψηλό στα 67.016,5 δολ.

Το Bitcoin κινείται σήμερα στα 63.078 δολ. με το κρυπτονόμισμα να καταγράφει ένα ράλι 117% φέτος. Η αξία του Ether, στο μεταξύ, έχει εξαπλασιαστεί.

"Όλοι περιμένουν ένα ανοδικό ράλι ελλείψει αρνητικών ειδήσεων", σημειώνει στο Reuters ο Danny Chong της πλατφόρμας Tranchess. 

"Μετά την αναστροφή που σημειώθηκε στην αγορά στο τέλος του Σεπτεμβρίου, η ισχύς του Ether κινείται παράλληλα με το Bitcoin και άλλα βασικά assets", αναφέρει από την πλευρά του ο Ryan Rabaglia της πλατφόρμας OSL.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ