Νέα
  • ΓΔ: 878.34 -0.10%
  • Τζίρος: 46,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μετά τα smartphones οι κινεζικές εταιρείες φτιάχνουν «έξυπνα βιομηχανικά πάρκα»

Μετά τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα η κινεζική εταιρεία Honor Device Co., Ltd., που χάραξε αυτόνομη πορεία από την Huawei, τον προηγούμενο Νοέμβριο, έθεσε σε λειτουργία το πρώτο έξυπνο βιομηχανικό πάρκο.

Η τεχνολογική εγκατάσταση στην πόλη Σεντζέν που βρίσκεται στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στα νότια της Κίνας, αποτελείται από ένα κέντρο πιστοποίησης, ένα κέντρο παραγωγής συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ένα κέντρο εκκόλαψης της καινοτομίας και ένα κέντρο έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής.

Οι εσωτερικές αποστολές φορτίων κινητών τηλεφώνων της Honor είχαν ετήσια αύξηση 25% στα 14,2 εκατομμύρια μονάδες στο τρίτο τρίμηνο του χρόνου, παρά τη μείωση κατά 5% που κατέγραψε η ευρύτερη αγορά έξυπνων κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρίας ερευνών αγοράς Canalys.

Το μερίδιο εσωτερικής αγοράς της Honor αυξήθηκε στο 18%, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, στο τρίτο τρίμηνο.

Το μερίδιο αγοράς της Honor τη χρονιά που διανύουμε, ανακάμπτει με ταχύτατους ρυθμούς, προκαλώντας την έκπληξη του αναφερόμενου βιομηχανικού τομέα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Ζαο Μίνγκ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ