Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κίνα: Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας

Πηγή: Pixabay

Ετήσια μείωση κατά 4,1% κατέγραψε η παραγωγή επιβατικών αυτοκινήτων συμβατικής τεχνολογίας τον Οκτώβριο στην Κίνα, ενώ οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 13,9% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, όπως έδειξαν τα στοιχεία της αντίστοιχης βιομηχανικής ένωσης χθες.

Από την άλλη μεριά, οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας εκτοξεύτηκαν κατά 141,1% τον Οκτώβριο, στις 321.000 μονάδες, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με την Ένωση Επιβατικών Αυτοκινήτων της Κίνας.

Στη διάρκεια των δέκα μηνών του έτους, οι πωλήσεις των επιβατικών αυτοκινήτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας εκτινάχθηκαν κατά 191,9%, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, στα 2,14 εκατομμύρια μονάδες.

Η πορεία της αγοράς για τα αυτοκίνητα νέας ενεργειακής τεχνολογίας και τα οχήματα πετρελαίου είχε διαφορετικές τάσεις, με τα οχήματα της πρώτης κατηγορίας να συνεχίζουν να καταγράφουν εκρηκτική αύξηση πωλήσεων, σύμφωνα με τον Κιουί Ντονγκσού, γενικό γραμματέα της αναφερόμενης ένωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ