Νέα
  • ΓΔ: 864.44 +0.73%
  • Τζίρος: 28,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο Χάμιλτον ζητά 200 εκατ. ευρώ από τη Mercedes-Benz

Στα 35 του χρόνια ο Βρετανός σερ Λούις Χάμιλτον διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Mercedes, θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη των αμοιβών του. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 επιδιώκει την τετραετή ανανέωση του συμβολαίου του με ετήσιες απολαβές ύψους 50 εκ. ευρώ.

Από την πλευρά της η Mercedes - Benz υπολογίζει στην εξίσωση την ηλικία του αθλητή και αρνείται την τετραετή διάρκεια του συμβολαίου, αντιπροτείνοντας δύο έτη, με το βλέμμα στον επίσης Βρετανό 22χρονο Τζορτζ Ράσελ της Williams, ο οποίος αντικατέστησε στο Γκραν Πρι του Σακχίρ τον Λούις Χάμιλτον, όταν προσβλήθηκε από τη νόσο Covid-19, με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στις δοκιμές, όσο και στον αγώνα.

Η περιουσία του Χάμιλτον υπολογίζεται στα 240 εκατ. ευρώ περίπου και σε κάθε περίπτωση ο σερ Χάμιλτον τεκμηριώνει τις υψηλές του απολαβές καθότι στέφθηκε πρωταθλητής το 2020 και έξι ακόμα ετών και τοποθετείται μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στην κορυφή των κατακτήσεων τίτλων.

Επίσης, σε περίπτωση «ναυαγίου» με την Mercedes εξίσου ισχυρές ομάδες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τον Χάμιλτον, όπως παραδείγματος χάριν η Ferrari, η οποία παρότι έχει κλείσει με τους Λεκλέρ και Σάινθ, θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα προκειμένου να υπογράψει με τον Χάμιλτον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εν λόγω διαπραγματεύσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ανακοινωθεί και η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Insider

Με την εγγραφή σας μπορείτε να λαμβάνετε ειδήσεις σχετικά με την έκτακτη επικαιρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ