Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Κόφτης στα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ και από το Instagram

Πηγή: Pixabay

Το Instagram θα ξεκινήσει να βάζει ειδική προειδοποίηση στις αναρτήσεις από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, κατατάσσοντάς τες χαμηλότερα και καθιστώντας πιο δύσκολο να βρεθούν στην εφαρμογή σε ολόκληρο τον κόσμο, sσύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomnberg.

Πριν οι χρήστες δουν περιεχόμενο από ρωσικά κρατικά μέσα, όπως το Russia Today ή το Sputnik, το Instagram της Meta, θα εμφανίζει ειδική προειδοποίηση, η οποία θα λέει: «Το Instagram πιστεύει ότι ο λογαριασμός που δημιούργησε αυτήν την ανάρτηση μπορεί να βρίσκεται εν μέρει ή εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο της ρωσικής κυβέρνησης».

Ο χρήστης, αφού δει την προειδοποίηση, θα μπορεί να επιλέξει να «μάθει περισσότερα», «να επιστρέψει πίσω» ή «να συνεχίσει» την ανάγνωση και το διαμοιρασμό του περιεχομένου.

Εάν, τελικά, το περιεχόμενο κοινοποιηθεί, θα διατηρείται σε χαμηλή κατάταξη σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του σε άλλα άτομα-μέλη του Instagram.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ