Νέα
  • ΓΔ: 815.1 -0.24%
  • Τζίρος: 78,17 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Fox News: Πώς ευθύνεται ο Τραμπ για την απόλυση δύο μεγαλοδημοσιογράφων

Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή: AP Images

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από την απόλυση δύο μεγαλοδημοσιογράφων από τα ανώτερα κλιμάκια του τηλεοπτικού δικτύου Fox News. Σύμφωνα με τους New York Times, η είδηση εξόδου των διακεκριμένων δημοσιογράφων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά έχει προέλθει από πολύ έγκυρες διαρροές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο βετεράνος πολιτικός συντάκτης Chris Stirewalt μετέδωσε κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών πως ο Τραμπ νικήθηκε στην Αριζόνα από τον Τζο Μπάιντεν. Η είδηση είχε προκαλέσει εκνευρισμό μεταξύ συντηρητικών τηλεθεατών, που αποτελούν και την πλειοψηφία του κοινού του δικτύου, αλλά και προσωπικά του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ. Αποτέλεσμα ήταν χτες, Τρίτη, να του ανακοινωθεί η απόλυσή του.

Την πόρτα της εξόδου είδε τη Δευτέρα και ο αρχισυντάκτης τουπολιτικού ρεπορτάζ του Fox News στην Ουάσιγκτον Bill Sammon ο οποίος όμως προχώρησε ο ίδιος σε ανακοινώσεις προς τους υφισταμένους του, αιτιολογώντας την αποχώρησή του στο τέλος του μήνα με την επικείμενη συνταξιοδότησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με τη νοεϋορκέζικη εφημερίδα, η αποχώρησή του δεν είναι τυχαία και η διοίκηση του σταθμού του είχε εκφράσει με έντονο τρόπο τη διαφωνία της με τον τρόπο που μεταδόθηκαν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, κυρίως στην Αριζόνα, παρά το γεγονός πως αυτά αποδείχθηκαν και τα ακριβή.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ