Νέα
  • ΓΔ: 903.97 -2.04%
  • Τζίρος: 84,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Βρετανία: Καταθέτει νομοσχέδιο για να τροποποιήσει το Πρωτόκολλο της Β. Ιρλανδίας

Η Βρετανία θα παρουσιάσει σύνοψη της νομικής γνωμοδότησης σχετικά με την νέα νομοθεσία που θα τροποποιήσει το Πρωτόκολλο της Βόρειας Ιρλανδίας, το οποίο διέπει τις εμπορικές συναλλαγές μετά το Brexit, μαζί με το σχετικό νομοσχέδιο που θα καταθέσει στην Βουλή των Κοινοτήτων την Δευτέρα.

«Το νομοσχέδιο αποτελεί προϊόν συμφωνίας μεταξύ των αρμοδίων επιτροπών και θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο την Δευτέρα...μαζί με το νομοσχέδιο θα καταθέσουμε σύνοψη της νομικής γνωμοδότησης, άρα την Δευτέρα θα μπορείτε να δείτε και αυτήν», δήλωσε εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στους δημοσιογράφους.

«Η υπουργός Εξωτερικών υπήρξε απολύτως σαφής ως προς το ότι θέλουμε να επιτύχουμε μία διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων (με την Ευρωπαϊκή Ένωση), αλλά δεδομένων των προβλημάτων που το Πρωτόκολλο δημιουργεί στην Βόρεια Ιρλανδία, πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη να ενεργήσουμε».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ