Νέα
  • ΓΔ: 1464.39 +0.45%
  • Τζίρος: 74,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Η σειρά που έσπασε τα ρεκόρ στις πλατφόρμες streaming με 18 δισ. λεπτά θέασης

Πηγή: Pixabay

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, οι πλατφόρμες streaming σειρών και ταινιών ξεπέρασαν τον χρόνο παρακολούθησης των «συμβατικών» καλωδιακών καναλιών τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθεάσεων της Nielsen.

Συνολικά, οι πλατφόρμες streaming συγκέντρωσαν το 34,8% της τηλεθέασης φτάνοντας σε νέο ιστορικό υψηλό, με τα καλωδιακά κανάλια να σημειώνουν 34,4% και τα «παραδοσιακά» τηλεοπτικά δίκτυα να έχουν ποσοστό 21,36%

Η θέαση περιεχομένου streaming από τις πλατφόρμες της Netflix, του YouTube και του HBO MAX αυξήθηκε 22,6% σε ετήσιο επίπεδο, ενώ η θέαση στα τηλεοπτικά δίκτυα έπεσε 9,8% και στα καλωδιακά κανάλια κατά 8,9%.

Η μεγαλύτερη πτώση σημειώθηκε στις μεταδόσεις αθλητικών προγραμμάτων, με απώλειες 43% σε ετήσιο επίπεδο και 41% σε σχέση με τον Ιούνιο.

Η Nielsen ανάφερε πως οι Αμερικανοί παρακολούθησαν 191 δισ. λεπτά ανά εβδομάδα στις πλατφόρμες streaming, με την Netflix να είναι η «πρωταθλήτριας» της κατηγορίας, με άνοδο στον χρόνο παρακολούθησης κατά 8% για τον Ιούλιο σε μηνιαίο επίπεδο.

«Ναυαρχίδα» τη πλατφόρμας αναδείχθηκε η σειρά Strangers Things, με 18 δισ. λεπτών θέασης, μετέδωσε το MarketWatch.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ