Νέα
  • ΓΔ: 1191.77 -1.47%
  • Τζίρος: 51,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Qatar Gate: Αναβολή της απόφασης για το αίτημα έκδοσης του Κοτσολίνο στις Βρυξέλλες

Το Εφετείο της Νάπολης αποφάσισε να αναβάλει την απόφασή του για την ενδεχόμενη έκδοση του Ιταλού Ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο στις Βρυξέλλες, όπως έχει ζητηθεί από την βελγική δικαιοσύνη, για την εμπλοκή του στο Qatar Gate. Η σημερινή διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Κοτσολίνο.

Πιο συγκεκριμένα, το Εφετείο της μεγαλούπολης του ιταλικού Νότου έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Κοτσολίνο να ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κράτησης του σωφρονιστικού ιδρύματος στο οποίο ενδέχεται να μεταφερθεί ο πελάτης τους έπειτα από τυχόν έκδοσή του.

Η νέα ακροαματική διαδικασία ορίσθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ο πολιτικός θα συνεχίσει να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός κεντροαριστερός ευρωβουλευτής είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, στην Νάπολη, έπειτα από ευρωπαϊκό ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία των Βρυξελλών με κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διαφθοράς, όπως και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στο πλαίσιο της έρευνας Qatar Gate.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ