Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μπόμπ Μενέντεζ: Σε δίκη για διαφθορά, μαζί με τη σύζυγό του

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ Μπομπ Μενέντεζ κατηγορήθηκε για αδικήματα που σχετίζονται με τη διαφθορά, για δεύτερη φορά μέσα σε 10 χρόνια, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν Αρσλάνιαν Μενέντεζ, παραπέμφθηκαν σε δίκη για αδικήματα δωροδοκίας «αναφορικά με τη σχέση τους με τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ», έγραψε στο Twitter ο εισαγγελέας των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

Οι εισαγγελείς του γραφείου του εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης ερευνούσαν μεταξύ άλλων αν ο Μενέντεζ, ή η σύζυγός του έλαβαν αθέμιτα δώρα.

Ο Μενέντεζ έχει αρνηθεί σθεναρά οποιαδήποτε παράβαση. Τον Απρίλιο, δήλωσε στο CNN: «Αυτή η έρευνα θα καταλήξει, πιστεύω, σε απολύτως τίποτα».

Αυτή είναι η δεύτερη σειρά κατηγοριών διαφθοράς που απαγγέλλει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στον Μενέντεζ μέσα σε μια δεκαετία. Προηγουμένως είχε αποκρούσει συνωμοσία, δωροδοκία και απάτη για έντιμες υπηρεσίες που σχετίζονταν με υποτιθέμενες προσωπικές χάρες.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ