Νέα
  • ΓΔ: 875.76 -2.61%
  • Τζίρος: 68,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Meitu: Αγόρασε Bitcoin και Ether αξίας 40 εκατ. δολαρίων

Bitcoin /Πηγή: AP
Bitcoin /Πηγή: AP

Η κινεζική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, Meitu, προχώρησε στην αγορά Bitcoin και Ethereum συνολικής αξίας 40 εκατ. δολαρίων. Με την κίνηση αυτή, εντάσσεται πλέον και αυτή στον όλο και μεγαλύτερο κατάλογο μεγάλων επιχειρήσεων που επενδύουν στην αγορά κρυπτονομισμάτων, όπως η Tesla και Square, γίνεται όμως η πρώτη μεγάλη εταιρεία που επιλέγει το Ethereum.

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ  ανακοίνωσε ότι αγόρασε Ethereum αξίας 22,1 εκατομμυρίων δολαρίων και Bitcoin αξίας 17,9 εκατομμυρίων δολαρίων στις 5 Μαρτίου.

Στην ανακοίνωσή της, όπως μεταδίδει το CNBC, η Meitu αναφέρει ότι «η τεχνολογία blockchain έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τόσο τις υπάρχουσες οικονομικές όσο και τις τεχνολογικές βιομηχανίες, όπως το διαδίκτυο στα κινητά έχει διαταράξει το διαδίκτυο στους υπολογιστές και πολλές άλλες βιομηχανίες εκτός διαδικτύου».

Η Meitu «έχει το όραμα και την αποφασιστικότητα να αγκαλιάσει την τεχνολογική εξέλιξη, και ως εκ τούτου προετοιμάζει την είσοδό της στη βιομηχανία blockchain» επιβεβαιώνει η εταιρεία, υπογραμμίζοντας πως οι τιμές των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζουν ακόμη πολύ υψηλή μεταβλητότητα.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ